Films en series die ik heb gezien in november

De afgelopen maand heb ik niet heel veel tijd gehad om films en series te kijken, maar af en toe heb ik wel even de popcorn/chips erbij gepakt om wat te kijken! Zie hier mijn overzicht van de afgelopen maand.

 

Ik begon de maand met het kijken van het tweede seizoen van Stranger Things. Wat een geweldige serie is dat zeg! Ik vond het weer lekker spannend en de personages werden veel stoerder. Ik ben erg benieuwd wat de makers gaan bedenken voor het volgende seizoen! Ook keek ik naar Beyond Stranger Things, waarin je interviews ziet van de makers en de acteurs. Ontzettend tof om nog meer over de serie te weten te komen!

Nederlandse tv is ook awesome, zoals Zondag met Lubach en De Kwis! Deze programma’s volg ik elke week en deze series zijn heerlijke satirische programma’s die het nieuws nader bekijken.

Ook keek ik nog wat anime, zoals Food Wars, Pokémon en Fullmetal Alchemist: Brotherhood. Brotherhood kijk ik voor de tweede keer en is echt mijn favoriete anime. De verhaallijn is zoooooooooo goed, ik kan er echt geen genoeg van krijgen! Daarbij ben ik ook wezen cosplayen als de hoofdpersoon Edward Elric, dat bewijst maar weer mijn enthousiasme voor deze fandom!

Ik keek in november naar drie films. De eerste was Pokémon ik kies jou, de Pokémonfilm die gaat over de reis van Ash en Pikachu die beginnen in Pallet Town en een alternatief avontuur meemaken. Ik vond het een prachtige film, hier kan je mijn recensie lezen.

Op een vrije ochtend keek ik naar The Breakfast Club, een oude film over verschillende jongeren die moeten nablijven op een zaterdag en elkaar beter leren kennen. Ik snap nu de link tussen Een van ons liegt en deze film! Een prima film voor die tijd, maar vond het zelf geen meesterwerk.

Tot slot zag ik Justice League, een superheldenfilm met Batman, Wonder Woman, de Flash, Cyborg en Aquaman! Een toffe film, maar meer dan dat was het ook niet. De Flash was wel echt geniaal (en zijn ongemakkelijkheid was ontzettend herkenbaar), Ezra Miller is echt een held!

 

Dit was mijn wrap up van series en films voor de maand november. Wat heb jij de afgelopen maand gezien? Laat het me zeker weten in een reactie hier beneden!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.