London Haul

Tijdens mijn vakantie in Londen ging ik niet alleen naar Young Adult Literature Con, maar ben ik ook de stad in geweest en ben ik langs vele nerdwinkels geweest. Op de eerste dag ging ik heel Londen langs (hier kan je een verslagje erover lezen) en heb ik nog wat leuke dingen gekocht.

P1000839

 

 

De Forbidden Planet is een fantastische winkel vol met merchandise van vele Fandoms. In de kelder is er een grote collectie aan graphic novels, comics, boeken, manga, anime, dvd’s en meer. Ik ging de Fandomboeken bekijken en daar zag ik Adventure Time What the what? die was verlaagd in prijs. Dit boekje zit vol met weetjes over Adventure Time en aangezien hij was afgeprijsd, besloot ik deze te kopen. Ik ben echt weg van Adventure Time, dus dit boekje kan bij mijn collectie van Adventure Time boeken! De enige schade die er bij het boekje was, was maar een klein kreukje bij een kantje aan de achterkant van het boek, maar voor ongeveer 5 euro kon ik dit boekje niet laten liggen!

 

Daarbij ging ik wat verder door de winkel kijken en zag ik wat Pokémonboeken. Ik vond een Pokédex, maar alle Pokémon waren in willekeurige volgorde, dus dat vond ik niet zo prettig. Ik dacht dat ik verder geen andere leuke dingen meer van Pokémon zou vinden, maar dat veranderde toen ik The Official Ultimate Guide: Ash’s quest from Kanto to Kalos zag, deze zat redelijk verstopt in
een boekenkast bij de onderste plank. Dit is een gids over de avonturen die Ash heeft gemaakt, welke vrienden en vijanden hij heeft gemaakt en welke Pokémon hij allemaal heeft gehad. Een erg leuk boekje die ik er ook erg mooi uit vond zien, dus deze kocht ik ook bij de Forbidden Planet. Deze was wel ietsjes duurder, maar ik vond hem zo leuk dat ik hem gewoon kocht. P1000843

Na de Forbidden Planet ging ik wat cd’s kopen bij de HMV, aangezien ik op zoek was naar een paar albums die ik gewoon moest hebben!

P1000834

Panic! At The Disco met Death of a bachelor is zo lekker om te luisteren. De stem van Brendon is echt legendarisch en een paar nummers zet ik maar al te graag op repeat. Ik heb deze band ook live gezien, dus ik vond het wel goed als ik dan ook de cd ervan had.

Twenty One Pilots is één van mijn favoriete bands, hun muziek weet echt zo veel mensen te raken en ik kan niet wachten om in november naar hun concert toe te gaan! Ik kocht Blurryface en Vessel, albums die ik al te vaak luister op Spotify, maar nu kan ik ze ook gewoon op de cd luisteren! Twenty One Pilots heeft echt een uniek geluid en is echt een dikke aanrader!

Blink-182 is een geweldige punkband en ze zijn er eindelijk met een nieuw album. California is echt een knaller van een album en Blink-182 is weer helemaal terug! Deze cd kon ik dus gewoon niet laten liggen.

Ik was in maart bij het concert van Muse en daar hadden ze een groot deel van hun album Drones gespeeld, één van mijn favoriete albums van Muse. Dit is ook hun nieuwe album en ik had zo hard gefeest tijdens hun concert, ik kon gewoon niet anders dan hun cd kopen!

 

Twee boeken en wat cd’s, ik ben tevreden. Ik heb weer genoeg muziek die ik kan luisteren en het leesvoer was ook erg bevredigend, maar dit is nog niet alles dat ik heb gekocht, ik heb namelijk ook wat gehaald op Young Adult Literature Con, maar daar komt nog een aparte book haul van, want… Uhhh… Het is nogal… Veel…

 

 

3 reacties

  1. Nice en goede muziekkeuze 😉

  2. Twenty Øne Piløts <3 🙂

  3. Ik houuuu van Twenty One Pilots!! Goede aankoop Joost!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.