Mijn favoriete films die ik in 2017 heb gezien

Het einde van 2017 nadert. In december heb ik veel blogjes die terugkijken naar het afgelopen jaar en uiteraard moet ik ook mijn favoriete films bespreken die ik in 2017 heb gezien! Hier zullen ook wat oudere films in staan die ik voor de zoveelste keer heb gezien, aangezien deze films ook heel veel aandacht verdienen. Zit je al in je bioscoopstoel? Goed, laten we alle films bespreken!

 

To The Bone

Dit is een Netflix-film waarin Lily Collins een meisje speelt met anorexia. Het is een vrij heftige film en laat heel goed zien hoe ernstig eetproblemen zijn en hoe niet alleen jezelf, maar ook mensen om je heen er kapot aan gaan. Een vrij harde film dus, maar wel eentje die een eyeopener kan zijn.

Vaiana / Moana

Deze film vind ik echt verbazingwekkend leuk! Ik had weinig verwachtingen van de film, maar hij is erg vrolijk en met energieke personages en een mooie omgeving. Als kind zou ik waarschijnlijk helemaal verliefd worden op Vaiana! En hallo, merkte iemand het semi-watersturen niet op?

Madagascar

Deze film heb ik al meer dan 20 keer gezien, maar blijft leuk. Melman is haast mijn favoriet met zijn hysterische smetvrees en hoewel de film vrij kort is, voelt het wel als een veel groter avontuur. Deze film kijk ik vaak met mijn familie en hoop ik ook zeker aankomend jaar te doen!

Doctor Strange

Benedict Cumberbatch als superheld, ik stem voor! Deze film was qua special effects echt supervet en ik kijk uit om meer te zien van meneer Strange.

Guardians of the galaxy 1 + 2

Deze films zijn echt ontzettend hilarisch en zitten vol actie. De hele film is zo kleurrijk en ik heb beide films echt verslonden. Heerlijk! Het is echt een fantastisch intergalactisch avontuur waar ik veel om heb gelachen.

Your Name

Deze animefilm is zelfs zo bekend, dat hij uitkwam in de bioscopen van Nederland. Deze animefilm is zo prachtig vormgegeven en hoewel de twee hoofdpersonen zijn vrij verschillend, maar die dynamiek werkte perfect. Het gaat over een jongen uit Tokyo en een meisje die woont op het platteland van Japan. Op sommige dagen wisselen ze opeens van lichaam en leven ze elkaars leven. Langzaam weten ze met elkaar te communiceren en probeert de jongen het meisje te bezoeken, maar dan… Dat moet je toch echt zien door de film te kijken! Ik had in ieder geval genoten van de mooie uitzichten van de stad en het platteland en het einde wist mij uiteindelijk enorm te raken.

Me Before You

Op aanraden van mijn vriendin keken we deze film en uiteindelijk vond ik hem beter dan verwacht. Het is uiteraard een zielige film, maar het heeft ook hele vrolijke en mooie momenten. Het is niet in eerste instantie een film die ik goed zou vinden, maar ik was dus aangenaam verrast en zou best wel eens het boek willen lezen.

It

It was echt een flinke kaskraker voor de bioscopen en ook ik vond hem erg goed. Hij was lekker eng, maar ik vond ook de kinderen erg goed spelen en de manier waarop ze hun angsten probeerden te overwinnen vond ik heel tof. Fijn dat ze aardig trouw zijn gebleven aan het boek! Ik ben ontzettend benieuwd naar het vervolg om te zien hoe de kids als volwassenen weer moeten strijden tegen It.

Kingsman films: Secret Service en The Golden Circle

Kingsman is een van mijn favoriete filmfandoms geworden. Er is ontzettend veel actie (spionage-achtige praktijken), de actiescènes zijn ook knallend neergezet en er zit ook nog eens ontzettend veel humor in het verhaal. Dikke aanraders!

Pokémon de film: Ik kies jou

Ik was bij de bioscoop voor de Pokémonfilm waarin Ash zijn avontuur opnieuw beleeft met Pikachu. Uiteindelijk had de film wel wat flaws, maar ik had flinke nostalgische gevoelens tijdens het kijken en ik ben nu al hyped voor de film van 2018, waar het er op lijkt dat Ash ouder is geworden. Ja, OUDER.

Me Earl and the Dying Girl

Deze film heb ik ook al meerdere keren gezien maar hij blijft mooi om te kijken. Deze film is ongemakkelijk, hilarisch en wist mij volledig te raken. Man man man, wat een film. Er zit ook een goede boodschap in de film die niet in het boek zit, dus hierin is zelfs de film beter dan het boek! Echt een enorme aanrader

Dit zijn de films van 2017 waar ik flink van heb genoten. Welke favoriete films heb jij die je in 2017 hebt gezien? 

2 reacties

    • Marleen op december 15, 2017 om 1:38 pm
    • Reageer

    Wat leuk dat je hebt genoten van ‘Me before you’! Ik vond het boek echt vele malen beter, dus ben benieuwd wat je daarvan vindt!

  1. Ja toffe films heb je ook gezien dit jaar hé! Ik heb mijn lijstje nog niet compleet, moet mijn movie challenge nog even aanvullen maar vond Dr. Strange echt heel erg tof!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.