Reading Challenge (150 boeken) van 2014 gehaald!

Na maanden lang zwoegen en boeken verslinden heb ik dan eindelijk mijn Reading Challenge gehaald. In januari begon ik met een bescheiden challenge van 50 boeken, maar al snel kwam ik erachter dat ik veel sneller kon lezen en daarom heb ik mijn Reading Challenge flink opgehoogd! Uiteindelijk heb ik mijn doel op 150 boeken gezet, wat meer dan het dubbele was van wat ik vorig jaar heb gelezen (namelijk 70 boeken). Vooral in de zomervakantie en in oktober heb ik onwijs veel gelezen, dus mede dankzij deze leesmaanden heb ik mijn doel behaald.

Op Goodreads staat mijn Challenge toch weer wat hoger, op het moment 165 boeken. Juist Joost, kan je het niet gewoon bij 150 laten?
Nope, want nu ik toch bezig ben, kan ik net zo goed even doorgaan! Daarbij staan een paar boeken dubbel bij mij op Goodreads, waardoor ik 10 boeken meer heb gelezen dan hoort. Ik stel hem telkens bij met 5 boeken, dat staat dan weer wat spectaculairder op Goodreads, maar naar mijn idee heb ik mijn challenge gewoon gehaald 🙂 Meer dan het dubbele dan vorig jaar, dat is zeker een goede prestatie!

En nu stoppen met lezen? Nee, want ik heb nog genoeg boeken die ik dit jaar wil lezen! Voor Young Adult Books en Fantasywereld krijg ik dit jaar nog leuke boeken, en daarnaast krijg ik ook voor mijn eigen blog boeken van uitgeverijen! Onwijs tof natuurlijk, en al helemaal als ze zelf contact met je opnemen 🙂 Daarnaast heb ik nog aardig wat boekenbonnen liggen die ik wel een keer wil uitgeven…

Bij mijn pagina ”Reading Challenge 2014” kan je al mijn gelezen boeken vinden van 2014, met daarbij de linkjes naar de recensies van de boeken!

Hoe ver ben jij al met je Reading Challenge?

7 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Wauw, 150! Ik las altijd super veel maar heb er vaak geen tijd voor of gun mezelf geen tijd! Maar knap hoor, 150! 🙂

  2. Leuk hé, wanneer je die challenge haalt. Oorspronkelijk stond die van mij op 100, heb hem één keer aangepast en ingesteld op 150, maar nadien ben ik gewoon blijven doorlezen zonder nieuwe challenge. Blijkbaar heb ik daarstraks nr. 170 ingevoerd. Ik ben benieuwd waar ik ga eindigen dit jaar.

  3. Ik had ‘m staan op 100 boeken, maar dat heb ik al een paar maand geleden gehaald. Ik zit ondertussen op 125 boeken als ik ‘t goed heb, maar ik stel mijn challenge niet verder naar boven. Ik lees gewoon lekker door en ik zie wel wat ik haal, ik wil er geen druk achter zetten 🙂

  4. Gefeliciteerd! 🙂

  5. Goed beziggg! Ik heb inmiddels 111 boeken gelezen xD

  6. Wow goed man!

  7. Proficiat met het behalen van je challenge. Zelf had ik mijn challenge op 100 gezet, maar dat heb ik in de zomervakantie al gehaald. Daarna heb ik hem verhoogd tot 150, maar ook dat ben ik ondertussen voorbij. Momenteel ben ik bezig in boek 181 en ik hoop stiekem dat ik 200 boeken kan lezen tegen het einde van het jaar 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.