September Wrap Up 2014

September is bijna afgelopen, dus het is tijd voor een nieuwe Wrap Up! Deze maand wilde ik minimaal 5 boeken gaan lezen, en dat is me aardig gelukt.
Ik heb deze maand 12 boeken gelezen! Nog wel een redelijk goed aantal, aangezien ik het nog best druk had deze maand (begin van mijn studie, studentenvereniging, toneel, werk, wat een drukte allemaal!). Gelukkig kon ik nog wat tijd vrij maken (lekker lezen in de trein!), dus zie hier mijn gelezen boeken van de maand september!

1. Fout – Mel Wallis de Vries
2. Hunger Games A-Z – Martin Howden
3. Buiten Zinnen – Mel Wallis de Vries
Eerst begon in aan wat boeken die ik had gekocht tijdens het Boekenfestijn. Op de terugweg van het Boekenfestijn begon ik in Fout, die ik in de busreis al had uitgelezen! In mijn recensie heb ik dit boek ook in het zonnetje gezet. Na Fout begon ik aan The Hunger Games A-Z, waarin wat informatie werd verteld over de film en het boek. In mijn recensie heb ik dit boek jammer genoeg een 5 gegeven doordat er af en toe wat overbodige informatie in stond. Ik was redelijk teleurgesteld, maar gelukkig kon ik beginnen aan Buiten Zinnen, die ik ook binnen een dag uit had en weer geweldig vond, wat ik in mijn recensie wel heb laten zien.

4. Magnetar – Mara van Ness
Magnetar las ik voor Fantasywereld en daar was ik wel een lange tijd mee bezig. Het begon goed, alleen zat ik er halverwege wat minder goed in. Op Fantasywereld kan je mijn recensie lezen. Achteraf vond ik het wel een gaaf boek en zou ik wel meer willen lezen van Mara van Ness (ze vindt trouwens mijn Facebook-pagina leuk, wat gaaf!)

5. Zac & Mia – A.J. Betts
6. Als ik blijf – Gayle Forman
7. Wacht op mij – Gayle Forman
Daarna was het de beurt aan Zac & Mia, een boek dat ik zo goed vond dat ik hem later ook had gekocht. Dit boek is zeker het herlezen waard, wat een ontroerend en mooi verhaal was dat zeg!
Als ik blijf en Wacht op mij  ben ik gaan lezen, en ook deze boeken vond ik fantastisch! Ik kan niet wachten om de film te zien!

8. De Ruiters van de Dood – Gabriël – Bianca Schepel
9. Heksenwaan – Martin Adelmund & Iris Compiet
Toen was het weer de beurt aan wat recensie-exemplaren, De Ruiters van de Dood voor Fantasywereld en Heksenwaan voor YoungAdultBooks, waarvan de recensies binnenkort ook online komen te staan.

10. Het meisje dat in vuur en vlam stond
11. Drakentemmers – Emma Maree Urquhart
Uiteindelijk heb ik nog Het meisje dat in vuur en vlam stond gelezen, ook weer wat meer informatie over The Hunger Games. Dit boek kon ik wel wat meer waarderen, in mijn recensie kan je hier meer over lezen. Daarna las ik binnen één dag weer Drakentemmers, een boek wat ik jaren geleden heb gelezen, maar wat ik nog steeds leuk vind! Drakentemmers kan je trouwens winnen, klik hier om naar de recensie en de winactie te gaan!

12. De Labyrint Renner (James Dashner)
Als laatst heb ik nog De Labyrint Renner gelezen, wat een goed en spannend boek! Binnenkort komt mijn recensie online! Ik kan niet wachten om de film te zien…

Nu ben ik nog druk bezig met Endgame, een onwijs spannend verhaal! Daarna komen er nog zat boeken aan de beurt. Welke dat zijn, dat lees je morgen in mijn TBR voor oktober!

Hoeveel boeken heb jij deze maand gelezen?

6 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Ik ga even voor je tellen 😛 Ik heb er 21 gelezen en ben er nog in 2 bezig, die ik nog hoop uit te krijgen vandaag.

    1. Wow, dat is veel! Doe je goed 🙂

  2. Wauw, wat een hoop boeken heb jij gelezen! Ik heb er deze maand 10 gelezen, waarvan één cadeauboekje, dus dat had ik zo uit.

    1. 10 boeken komen al aardig in de buurt bij mijn aantal 🙂

  3. Ik weet zo even niet hoeveel ik er gelezen heb ik geloof een stuk of vijf, maar voor mij is dat heel veel. Ik ben gisteren naar The Maze Runner geweest, dat is echt een aanrader wat een ongelooflijk goede film!

    1. Vijf is ook wel een mooi boekenaantal om trots op te zijn 🙂 Ahhh kan niet wachten om The Maze Runner te zien!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.