Serie + Film Releases Januari 2022

Het nieuwe jaar komt er bijna aan, en ik ben al weer bezig met het maken van nieuwe overzichten voor 2022. Er komt genoeg leuks uit qua films en series, dus aan het begin van het jaar kunnen we weer voor de buis zitten met behulp van een paar streamingsdiensten (en even duimen dat we eind januari weer de bioscopen in mogen!).

Netflix

Undercover – Seizoen 3 – nieuwe afleveringen

Ik moet nog steeds een paar afleveringen inhalen, maar het derde seizoen van Undercover verschijnt wekelijks op Netflix. Ik hoor in ieder geval goede verhalen van mensen die het wekelijks volgen, dus hopelijk kan ik in januari een inhaalslag maken!

DOTA: Dragon’s Blood – Boek 2 – 6 januari

Ik weet jammer genoeg weinig meer van het eerste seizoen van DOTA (dat is eigenlijk een slecht teken), maar wie weet dat ik in januari het tweede seizoen ga oppakken.

Spider-Man Homecoming – 8 januari

Hoewel veel van ons (waaronder ik) nog niet de nieuwe film van Spider-Man hebben gezien, kunnen we in de tussentijd de eerste film met Tom Holland bekijken op Netflix. Een kleine troost!

After Life – seizoen 3 – 14 januari

Ik heb ontzettend genoten van de eerste twee seizoenen van After Life, een tranentrekkende maar o zo mooie serie over een man die rouwt om zijn overleden vrouw. Ik kan niet wachten op het derde seizoen, dus rond 14 januari ga ik er voor zitten!

Too Hot To Handle – seizoen 3 – 19 januari

Mijn guilty pleasure is het zien van hele slechte reality tv-shows, en Too Hot To Handle is er daar eentje van. De kandidaten zijn gewoon zo dom, maar het is zo vermakelijk om te zien. In deze serie gaan tien bloedmooie mensen op vakantie, maar weten ze alleen niet dat ze een smak met geld kunnen winnen tenzij ze geen fysiek contact met elkaar hebben, en dat terwijl iedereen een echte flirter is…

Pokémon Master Journeys The Series – Deel 1 – 28 januari

Ik moet nog een beetje bijbenen met de anime van Pokémon, en dat gaat eind januari lukken via Netflix! De nieuwe show vind ik nog best goed, hoewel ik vooral fan ben van de afleveringen die bij elkaar horen (zoals een lange special in Galar).

The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window – seizoen 1 – 28 januari

Dit is (zoals het eruit ziet) een parodie op verschillende thrillerfilms, en ik weet nog niet helemaal wat ik hier precies van ga vinden. Dan ga ik het maar eind januari uitzoeken, want ik ben wel nieuwsgierig naar een nieuwe serie van Kristen Bell!

All of us are dead – seizoen 1

Een Koreaanse zombiefilm, een beetje horror mag altijd wel! Ik vind de productiekwaliteit nog niet al te hoog, maar ik denk dat ik wel een poging ga wagen.

Disney+

Eternals – 12 januari

Mocht je Eternals gemist hebben in de bioscoop, kan je hem in januari in ieder geval thuis gaan bekijken. Ik vond de film leuker dan verwacht, dus hij is naar mijn idee wel het kijken waard (en wel even wachten tot je alle after credit scenes hebt gezien!).

Anime

Op Crunchyroll kan je vanaf 9 januari kijken naar nieuwe afleveringen van Attack on Titan, de laatste afleveringen komen er nu aan! Ik ben heel benieuwd naar het spektakel wat mij te wachten staat, dus dit ga ik wekelijks volgen. Ook volg ik wekelijks Demon Slayer/Kimetsu No Yaiba, die tot nu toe weer erg vermakelijk en spannend is.

Nu durf ik helaas nog geen hoop te hebben op de bioscopen, maar zodra er nieuws is dat bioscopen open gaan, hoop ik snel tickets te regelen voor Spider-Man! Nu maar duimen dat die lockdown niet al te lang duurt, en dat we binnenkort weer een bezoek kunnen brengen aan de bioscoop. Naar welke films en series kijk jij enorm uit? Laat het mij weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.