Series die ik heb gezien in september

Hoewel ik het druk heb gehad in september met studeren, stage lopen en meer, wist ik ook nog wat tijd vrij te maken om series te kijken. Mijn Serie Challenge voor het jaar 2017 heb ik al gehaald, maar ook deze maand heb ik wat nieuwe series bekeken.

 

Allereerst keek ik wat afleveringen van Pokémon. Ash is nu op Alola, vecht niet tegen gyms, maar zit op school! Het is anders dan de vorige seizoenen, maar ik vind het tot nu toe erg leuk. Het heeft echt een vakantiesfeertje en je kan de afleveringen lekker makkelijk wegkijken. De tekenstijl is ook heel anders, maar vind ik nu juist erg leuk! Het heeft meer een soort studio Ghibli-stijltje, dus nu ben ik erg fan.

Ook keek ik wat nieuwe afleveringen van Adventure Time, wat wordt deze serie toch leuker en leuker! Ik was echt ontzettend blij dat er nieuwe afleveringen van uitkwamen. De serie is al wat naar een einde aan het werken en het wordt telkens serieuzer, ik ben heel benieuwd naar meer afleveringen!

Ik keek opnieuw naar Gravity Falls en deze maand keek ik het laatste seizoen uit. Man man man, zelfs nu barst ik nog van de feels door deze serie! Nu ik het voor de tweede keer heb gezien, ben ik weer volledig ervan overtuigd dat dit een prachtserie is waar maar al te goed over is nagedacht.

Ik ben verder gaat kijken met My Hero Academia. Ik had eerst maar wat afleveringen van seizoen 1 gezien, maar nu ben ik al aardig ver in seizoen 2. Deku is in het begin een emotionele zwakke jongen die op de superheldschool wilt komen. Ik vond hem eerst erg irritant, maar hij wordt veel sterker naarmate de afleveringen vorderen, dus ik vind de anime steeds leuker en leuker!

Deadman Wonderland kwam laatst op Netflix en ik wilde deze anime van 12 afleveringen kijken. Een erg lugubere serie waarin criminelen in een soort pretpark terecht komen waarin ze vermaak zijn voor toeristen, wat tot bloederige taferelen kan leiden… Achteraf was het een lichte tegenvaller, omdat de manga veel verder gaat in het verhaal. Nu was het echt half af en er komt helaas geen tweede seizoen. Jammer, maar ik ben nu wel erg nieuwsgierig naar de manga!

Are You The One is een flinke dramaserie die ik samen kijk met een van mijn huisgenootjes. We zijn nu seizoen 2 aan het kijken (met een extra meisje in het huis) en tot nu toe gaat alles flink fout, dus ik ben benieuwd naar de laatste drie afleveringen (en hoe het afloopt met het nieuwe meisje). Een andere foute serie die ik met mijn zusje kijk ik RuPaul’s Drag Race, seizoen 9 is uit op Netflix dus daar zijn we ook in begonnen.

Black Mirror is een serie die telkens losse afleveringen heeft en laat zien hoe het er in de toekomst aan toe kan gaan op het gebied van technologie. Het is een hele interessante serie die de nadelen aan de verbeterende technologie laat zien, een serie waar je achteraf nog veel over kan praten. Seizoen 1 heb ik nu gezien, maar ik wil snel de rest ook gaan kijken!

Shadowhunters vind ik een verschrikkelijke serie, maar ik hoorde dat er in seizoen 2 aflevering 4 iets gebeurde wat de complete verhaallijn van de boeken laat veranderen. Ik keek dus tot en met deze aflevering en nu hoef ik eerlijk gezegd ook niet verder te kijken, haha! Zondag met Lubach is ook weer begonnen, dus dat ben ik nu ook weer aan het kijken.

 

Zo, dat is de wrap up op het gebied van series! Het zijn er weer een hoop en ik ben benieuwd hoe het gaat in oktober. Er zijn genoeg series die ik wil volgen, maar ik heb geen idee of dat gaat lukken als ik kijk naar de herkansing die ik eind deze maand moet gaan doen (en echt moet halen als ik de rest van het derde jaar volledig wil maken). Ik heb in ieder geval genoeg series die ik kan kijken, dus genoeg opties!

Welke series heb jij in september gezien, zitten er nog aanraders bij?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.