Series en films die ik heb gezien in augustus

In augustus had ik het druk met vakanties, dagjes uit, het lezen van boeken en het beginnen van mijn stage, maar ik heb ook wat naar het beeldscherm gekeken! Er zijn namelijk een aantal films en series die ik de afgelopen tijd heb gezien. Tijd voor een terugblik en een korte mening over de series en films die ik heb bekeken!

 

Ik keek seizoen 7 van Game of Thrones. Ja, als fanboy moet ik dat gewoon zien! Dit seizoen vond ik zeker tof omdat alle verhaallijnen naar elkaar komen en de grote strijd nabij is, maar aan de andere kant had ik het George R.R. Martin-gevoel niet. Sommige dingen waren voorspelbaar en wat onrealistisch, wat erg jammer was. Desalniettemin kijk ik enorm uit naar het laatste seizoen! Ik zal nog een blogje schrijven over het seizoen, want ik heb er genoeg over te vertellen.

Samen met mijn zusje keek ik naar RuPaul’s Drag Race, het achtste seizoen. Zo bijzonder dat mannen nog vrouwelijker kunnen zijn dan alle vrouwen bij elkaar, haha! Mijn zusje en ik waren erg verbaasd toen we hoorden wie de winnaar (of winnares?) was. Ook keek ik een aflevering van Planet Earth over onderwaterdieren, wat echt heel cool was om te zien. Er zijn genoeg wezens in het diepe die zo bizar eruit zien!

Ik heb een groot deel van Gravity Falls opnieuw gekeken. Echt een goede beslissing, want nu merk ik steeds meer kleine hintjes op naar toekomstige afleveringen. Ik geniet van elke aflevering en wil nu zeker de Funko Pops van deze serie! Ook keek ik weer de eerste aflevering van Stranger Things, die ook weer lekker spannend was.

Naast series, heb ik ook wat films gezien. Zo keek ik Vaiana, een verbazingwekkend leuke Disneyfilm. De personages waren leuk, de hele tropische wereld met alle eilanden en woeste wateren zijn gaaf en alle magische wezens waren fantastisch om te aanschouwen. Goed gedaan Disney! Een andere animatiefilm die ik zag was Madagascar, die ik samen met mijn familie keek. We hebben deze film echt al meer dan veertig keer gezien, maar we blijven hem leuk vinden!

Doctor Strange is een film die ik al een tijdje wilde zien, maar nu is het er eindelijk van gekomen. Eindoordeel: coole film, fijne special effects, maar verhaal was af en toe beetje moeilijk te volgen met al die verschillende werelden. Ook keek ik Not Cool, de eerste film geregisseerd door Shane Dawson. Beetje cliché film, maar wel grappig. Ook keek ik Death Note de live-action film op Netflix, wat walgelijk was dat zeg. Het is zo niet als de anime! Ik zal hier nog een uitgebreide blog over schrijven, want deze film klopt van geen kanten. Aan het eind van de maand keek ik nog naar The Host, die ik verbazingwekkend goed vind! Het concept van een buitenaardse ziel in mensen vond ik erg interessant, het acteerwerk was indrukwekkend en ik wil zeker het boek gaan lezen (en ja, dat is zelfs van dezelfde auteur van Twilight).

 

Zo, dat was weer een lekker maandje. Ik hoop weer wat andere series bij te kunnen kijken, maar we gaan zien hoe het komende studiejaar dat toelaat. En, welke films en series heb jij de afgelopen maand gezien? Laat het me weten in de reacties!

2 reacties

  1. Ik ben echt obsessed met Drag Race, en ik was ZO psyched toen ik de winnares zag. Ze was niet mijn favoriet van het hele stel (ik was Team Thorgy!), maar van de top vier vond ik haar wel de allerbeste! Voor wie waren jullie? 🙂

    Vaiana is ook echt in korte tijd één van mijn favo Disneyfilms geworden. Ik vind het zo cool dat er een keer helemaal geen romantiek in zit! Bij Frozen was de romance ook al niet heel belangrijk, maar hij was er nog wel, en nu gewoon helemaal niks. Yay! Ik ben ook superbenieuwd naar Coco, maar daar moeten we nog bijna 2 maanden op wachten….

    1. Haha, we hoopten op Kim Chi maar hadden verwacht dat Naomi Smalls zou winnen 😛
      Vaiana is zeker gaaf, denk ook wel dat het onder mijn favorieten valt 😀 We vonden het vele zingen alleen wat overdreven, haha!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.