TBR April 2018

April wordt echt een gigantische leesmaand. Er komen zo veel leuke boeken uit, maar kan ik ze wel allemaal lezen? Ik wilde in maart zeven boeken gaan lezen (ik heb er meer dan zeven gelezen), maar niet alle boeken die op dat lijstje staan heb ik kunnen lezen. Zo was Heel me nog niet uit en had ik twee boeken nog niet binnen gekregen, dus dat zal ik doorschuiven naar de komende maand.

 

Laten we beginnen met het boek dat ik nu aan het lezen ben, namelijk deel 2 van Out There (De Gordiaanse Kloof). Interessant verhaal, maar soms is het wel een beetje vaag. Ik was bang niks meer van het verhaal te snappen aangezien ik het eerste deel lang geleden had gelezen en dit deel lang was uitgesteld, maar ik kom er vrij snel in. Hopelijk heb ik hem snel uit en kan ik een recensie schrijven voor Fantasywereld!

Ik ben ook een serie aan het herlezen, namelijk De kleine Odessa. Ik heb de eerste twee delen al eens gelezen, maar deze ga ik opnieuw lezen en daarna komen de laatste twee delen aan de beurt, zodat ik de hele serie heb gelezen en deze in het zonnetje kan zetten op mijn blog.

De graphic novel van Percy Jackson ga ik nog recenseren voor Fantasywereld, maar ook Bloed en Beenderen. De auteur komt zelfs naar Yalfest, supertof! Ook kan ik Taal der Doornen, een prachtig boek van Leigh Bardugo recenseren voor Fantasywereld.

 

De Yalfest voor- en napret ga ik ook zeker beleven. Zo wil ik voor Yalfest Allesbehalve oké lezen en na Yalfest hoop ik Het dodenhuis (van Sarah Pinborough) en De Strijdmagiër (van Taran Matharu) te lezen.

Er zijn nog veel boeken die ik nog wil lezen en die ik ga kopen, maar waarschijnlijk niet in april kan lezen. Ik zal ze wel even noemen, want wie weet lukt het me toch om een boek ervan te lezen. Zo wil ik dus nog Welkwoud en Heel me lezen, de nieuwe boeken van schrijflegende Tahereh Mafi. Ook hoop ik The Fates Divide (het vervolg op Carve the mark van Veronica Roth), Waar ik ga (het nieuwe boek van Gayle Forman, bekend van If I Stay) en Op het einde gaan ze allebei dood (van Adam Silvera) te lezen. Een flinke lijst! Ik ben bang dat deze boeken worden doorgeschoven naar de komend maanden, maar wie weet dat ik ze nog kan lezen.

Dit zijn mijn leesplannen deze maand! Ik hoop er zo veel mogelijk te gaan lezen, maar ik weet niet of dat gaat lukken door mijn extra werkplannen en mijn studie. We gaan het zien!

Welke boeken wil jij aankomende maand lezen?

3 reacties

  1. Ik heb de graphic novel van Percy van de week gelezen. Die viel mij stiekem een beetje tegen. ._.
    Out There staat ook nog op mijn lijstje om ooit te lezen haha.
    Hopelijk lukt het je wel allemaal. 😉

    1. Ahhhh wat jammer! Hopelijk vind ik hem wel erg leuk.

  2. Ah leuk! Ik vond Allesbehalve Oké echt een heel leuk en grappig boek! Ik ben echt benieuwd naar Heel me en naar Het Dodenhuis!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.