TBR Augustus 2018

De maand augustus komt eraan, dus tijd om nieuwe boeken te lezen! De komende maand denk ik het vrij rustig te hebben met mijn boeken, maar doordat ik in Londen wat boeken heb gescoord, weet ik zeker dat ik de maand wel doorkom. Er zijn een paar boeken die ik sowieso van plan ben om te lezen. Laten we deze boeken even doornemen!

 

Ten eerste wil ik Elanus uitlezen. Ik ben over de helft, maar doordat ik op vakantie ging en meer ruimte wilde hebben voor andere boeken, had ik deze niet uit kunnen lezen. Nu ben ik weer terug, dus ik kan weer verder! Dit is een verhaal over een wonderkind van zeventien die op de universiteit terecht komt en met een drone mensen kan bespioneren. Dit is in het begin wel raar, maar uiteindelijk ziet het er naar uit dat er veel geheimen zijn op de universiteit… Deze hoop ik snel uit te lezen! Mijn recensie zal verschijnen op Fantasywereld. 

Dan hebben we nog het nieuwe deel van  De beproevingen van Apollo, die vorige week binnen was gekomen. Het derde deel in deze serie alweer! Ik ben erg benieuwd naar alle avonturen van Apollo, aangezien dit een geniale vent is met zijn theatrale houding. 

Neverworld Wake mag ik ook recenseren voor Fantasywereld, dus deze hoop ik snel te gaan lezen. Ik ben zo hyped over dit boek, dus hopelijk vind ik hem net zo goed als verwacht. Hoge verwachtingen dus, maar als ik alle verhalen hoor denk ik dat dit boek mij wel gaat bevallen!

Dan hebben we de eerste twee delen van Rebel in de woestijn van Alwyn Hamilton. Deze zal ik op korte termijn gaan lezen, aangezien ik Alwyn aanstaande zaterdag ga ontmoeten tijdens Castlefest, waar ik haar kan interviewen. Ik hoor veel goede verhalen over deze trilogie en het derde deel komt ook eind augustus uit. De komende weken zal ik dus blogjes gaan schrijven op de zaterdag (beginnend bij 11 augustus), dus van deze trilogie zal je nog veel gaan zien.

De rest van de maand hoop ik boeken te gaan lezen die ik tijdens mijn vakantie in Londen heb gekocht. Op het moment van schrijven ben ik nog niet op vakantie, dus ik heb geen idee hoeveel boeken ik ga halen! De afgelopen keren dat ik YALC had bezocht, kwam ik thuis met veel boeken. Ik hoop in augustus al meteen wat boeken ervan te gaan lezen, want ik wil niet de boeken uiteindelijk uit het oog gaan verliezen. Genoeg te lezen dus deze maand!

 

Ik weet nu al dat het een mooie leesmaand gaat worden. Zeker na YALC krijg ik vast een enorme leesstemming, dus dat komt vast goed! Ga jij nog leuke boeken lezen deze maand, waar kijk je het meest naar uit?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.