TBR Augustus

Augustus wordt een drukke maand voor mij. Ik ben bezig met een wiskunde zomercursus voor mijn studie, ik heb een introductieweek in Rotterdam, heb eventueel nog een introductieweek voor een studentenvereniging, werk 1 of 2 weken en in mijn dorp hebben we ook nog de feestweek die altijd groot wordt uitgepakt. Hoewel mijn maand volgeboekt zit met allemaal activiteiten, heb ik daarnaast nog wel wat tijd om te gaan lezen. In de maand augustus wil ik ongeveer 8 boeken gaan lezen:

1. Ready Player One – Ernest Cline
Ik ben nu bezig met dit boek, het is erg gaaf, een futuristisch boek wat zich voornamelijk afspeelt in een game. Ben heel benieuwd hoe het afloopt, ik ga in ieder geval snel doorlezen!
2. Helden van Olympus – Het Huis van Hades – Rick Riordan
Dit boek wil ik al zooooo lang hebben en ik heb heel lang gewacht, maar hier is hij dan eindelijk! Kan niet wachten hoe het verder gaat met mijn favoriete halfgoden! Dit boek recenseer ik voor YoungAdultBooks.
3. Throne of Glass – De Donkere Kroon – Sarah J. Maas
Ook dit boek lijkt me heel gaaf, heb enorm genoten van het eerste deel en ik hoorde dat dit deel alleen maar beter is! Ook van dit boek komt er een recensie op YoungAdultBooks.
4. Boy Nobody
Volgens de Clavis Uitgeverij is dit echt een boek voor jongens, dus kan niet wachten om het te lezen! Clavis, alsnog bedankt voor dit boek!
5. Blood of Eden – Onsterfelijk – Julie Kagawa
6. Blood of Eden – Bloedband – Julie Kagawa
Allereerst een bedankje aan Daan van Boekenwurmen en Harlequin dat ik het tweede deel heb gewonnen, heb daarna gelijk het eerste deel in huis gehaald en zal het uiteraard recenseren!
7. Will Grayson Will Grayson – John Green
8.  Let It Snow – John Green
Ook wil ik de John Green boeken allemaal gelezen hebben, dus deze twee boeken wil ik deze maand ook gaan lezen. Deze boeken zijn dan in samenwerking met andere schrijvers, dus ben benieuwd of dat wat anders is dan wanneer John Green alleen schrijft!

Mocht ik al snel deze boeken hebben gelezen (ik neem aan van niet, maar je weet het maar nooit met mijn ultieme leespowers…), ga ik misschien weer de Gone-serie van Michael Grant herlezen. Deze 6 boeken lees ik met gemak heel snel uit, dus dat moet in principe geen probleem zijn, alleen moet ik dan wel op tijd zijn met al mijn andere boeken… Ook kan ik deze maand nog recensie-exemplaren ontvangen, dus het zou zo maar kunnen dat mijn TBR-stapel stukken groter wordt…

Dus, het streven is 8 boeken, en met een beetje geluk ga ik er zelfs 14 van maken!
Hoeveel boeken wil jij gaan lezen in augustus?

2 reacties

  1. Ik verzin nooit van tevoren hoeveel boeken ik ga lezen, dat zie ik dan wel. Ready player one heb ik besteld, daar ben ik wel heel benieuwd naar. (:

  2. De laatste twee maanden las ik er (denk ik) telkens 14. Maar vermits ik mezelf ook nooit van tevoren een aantal opleg, is het telkens een verrassing op welk eindtotaal ik uitkom.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.