TBR December 2017

To Be Read-stapels, ik heb er een haat-liefdesverhouding mee. Aan de ene kant vind ik het fijn om doelen te stellen aan het aantal boeken die ik wil lezen in een maand, maar aan de andere kant kan het heel drukkend zijn en ben ik gedemotiveerd als ik minder heb gelezen. Ik heb daar nu wat verandering aan gebracht met een leesplanning waarin ik vermoed dat ik alle boeken kan lezen die ik deze maand wil lezen. Het zijn er een hoop, maar met de opkomende vakantie hoop ik lekker veel te kunnen lezen!

 

Het vierde deel van Magisterium is een fantasyreeks van een magische school, maar het gaat er heel anders aan toe dan Zweinstein. De hoofdpersoon is ook heel anders en het vorige deel eindigde wel met een flinke schok, dus ik ben heel benieuwd naar dit vierde deel. Daarbij is hij niet al te dik, dus deze kan ik zeker snel uitlezen! Daarbij ga ik ook De Drakenwereld lezen, het derde deel van De Orde van de Drakenmenners die ik ook voor Fantasywereld kan recenseren. Tot slot hebben we nog Alter Ego, het eerste deel van Renegades van Marissa Meyer. Met nog een beetje geluk kan ik ook nog tijd vrij maken voor Fantasywereld om Star Wars The Last Jedi Het complete werk te lezen, het filmboek van Star Wars. Een dik lijstje, maar hopelijk haal ik dat! 

Voor mijn eigen blog heb ik ook nog een paar boeken die ik wil lezen. Zo kijk ik uit naar Rebel, het vierde deel van De 100. Ook ga ik hopelijk beginnen aan De Overlevenden van Alexandra Bracken, zo gaaf dat deze trilogie eindelijk is vertaald naar het Nederlands! Ook lees ik een YA die waarschijnlijk het erg goed gaat doen bij de mannelijke boekenwurmen, namelijk Winger, een boek waar ik al lange tijd enorm naar uitkeek. Tot slot hebben we nog Phobos3, de science fiction-serie van Victor Dixen.

Deze boeken wil ik sowieso lezen, een flinke stapel dus. Elke week probeer ik dus twee boeken te lezen, hopelijk gaat dat lukken! Mocht ik dit doel hebben bereikt, hoop ik ook nog het vervolg op De Overlevenden te lezen (Onvergetelijk) en lees ik ook graag het bijzondere boek Ongehoorzaam. En hé, mocht ik dan nog meer tijd hebben om te lezen, hoop ik verder te komen in Cinder van Marissa Meyer. Ik begin eindelijk in deze serie en tot nu toe vind ik hem erg goed!

 

Dit is mijn TBR voor de maand december. Minimaal 8 boeken, wat misschien kan uitlopen tot 11 als ik het goed doe. Een flinke klus, dus ik ga er flink tegenaan deze maand! Welke boeken wil jij de komende maand gaan lezen? Laat het me weten in een reactie hier beneden!

2 reacties

  1. Ik ben benieuwd wat je van Rebel vindt. Zelf hoop ik de komende maand twee boeken uit The Spinster Club serie te gaan lezen geschreven door Holly Bourne.

    1. Ik heb hem zelfs bijna uit, dus ik denk dat ik Rebel toch al voor december uit heb 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.