TBR December 2018

In de maand december heb ik weer vakantie, dus dan wordt het tijd om lekker veel boeken te gaan lezen. Mijn TBR zit dus lekker vol voor december! In november had ik maar twee boeken niet gelezen die ik oorspronkelijk wel wilde lezen, dus dat valt mee. Die ga ik dus zeker lezen in december! Zet je schrap, want ik heb een flinke lijst samengesteld.

 

Ten eerste wil ik De Schemerling uitlezen. Dit is een uniek fantasyboek welke is gebaseerd op een toneelstuk waar ik in meespeelde, dus ik geniet volop van dit verhaal. In december lees ik hem zeker uit! Mocht je dit boek gaan lezen: ik speelde het personage Flok, dus probeer eens voor te stellen dat ik als zo’n personage speelde…

A History of Magic kreeg ik van een van mijn huisgenootjes voor mijn verjaardag en is zo tof! Het geeft je veel informatie over de vakken van Zweinstein en alle achtergrondinformatie over magie. J.K. Rowling liet zich door veel dingen inspireren, wat heel interessant is om te lezen. Een aanrader voor de Potterheads! Dit boek lees ik voor tussendoor, wat erg aangenaam is. In december heb ik dit boek waarschijnlijk wel uit, helemaal als ik in de kerstvakantie warmpjes op de bank zit met dit mooie boek.

Twister lijkt mij een magisch en mysterieus boek, maar heb ik vanwege de drukte nog niet kunnen lezen in november. In december is dit boek dan eindelijk aan de beurt!

De Kerstmisaurus is een ideaal boek voor tijdens de kerstdagen. Ik hoop hem alleen aan het begin van december te lezen, zodat je voor de kerstdagen een recensie over dit boek kan verwachten. De buitenkant ziet er in ieder geval erg mooi uit! De binnenkant is ook vol met illustraties.

Voor het laatst gezien is een spannend boek voor tijdens de wintermaanden, ik ben erg benieuwd of dit boek net zo’n toffe thrillersfeer heeft als bijvoorbeeld 13 minuten van Sarah Pinborough! Het boek is van Best of YA, dus dat moet wel goed komen.

Mortal Engines is bijna in de bioscoop, maar je kan al de boeken lezen! Zo is het vervolg uitgekomen en ga ik deze zeker lezen in december. Erg tof dat de lezers al verder kunnen in het verhaal, terwijl de filmkijkers alleen het eerste deel als verfilming kunnen zien tot nu toe.

Tot slot hoop ik nog drie boeken te lezen voor Fantasywereld. Zo ga ik het vijfde en laatste deel lezen van de Magisterium-serie, lees ik het derde deel van Vuur en As (De Nachtbrenger) van Sabaa Tahir en ga ik een boek van Tolkien lezen, namelijk Sprookje en Vertellingen.

Ik heb dus negen boeken op mijn To Be Read-stapel liggen. Mocht ik al sneller alles gelezen hebben, ga ik nog wat boeken lezen die ik had gekocht op Dutch Comic Con of YALC (ja, dat zijn nog boeken van afgelopen zomer!). Genoeg te lezen dus!

Welke boeken wil jij in december lezen?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.