TBR Februari 2018

Een nieuwe maand, een nieuwe To Be Read-lijst! De vorige maand wilde ik 9 boeken gaan lezen. Is mij dit gelukt? Nou, gedeeltelijk. Ik heb rond de 12 boeken gelezen, maar niet elk boek uit mijn TBR heb ik gelezen in januari. Zo moet ik nog het derde deel van Magnus Chase lezen (deze had ik deze maand nog niet), ik ben nog steeds bezig met Schaduwheer en Cress en Levana heb ik nog niet kunnen lezen. Tijd voor een nieuwe TBR, die ik hopelijk wel haal!

 

Een aantal boeken wil ik sowieso gaan lezen in februari. Ten eerste wil ik Schaduwheer uitlezen. Dit is weer een tof verhaal in de Schaduwjagerswereld, maar is een vrij dikke pil waar ik niet heel snel doorheen kom. Ik moet in ieder geval even de tijd ervoor pakken, want de schrijfstijl van Cassandra Clare is wel heel lekker en zorgt ervoor dat ik dit boek snel uit kan lezen.

Daarnaast wil ik de graphic novel Zeven draken gaan lezen. Dit moet te doen zijn, aangezien graphic novels wel snel te lezen zijn. Ik zal een recensie schrijven voor Fantasywereld over deze graphic novel, dus daar zou je de recensie gaan lezen.

Verder wil ik Hazelwoud gaan lezen. Dit boek lijkt mij zo tof en ik kan niet wachten om in deze bijzondere en sprookjesachtige setting te duiken! Deze editie ziet er in ieder geval schitterend uit, dus hier kijk ik enorm naar uit.

In februari komt ook Onoverwinnelijk uit, het vervolg op Onverschrokken van Lesley Livingston. Ook dit boek hoop ik zeker in februari te gaan lezen, want zo’n kickass verhaal wil ik maar al te graag lezen! Ook kan ik het derde deel van Magnus Chase lezen voor Fantasywereld, dus daar ben ik ook nog mee bezig.

Na deze boeken wil ik wat tijd besteden aan mijn eigen boeken. Wie weet lees ik nog een boek dat ik kocht op het boekenfestijn, maar ik hoop in ieder geval Cress te gaan lezen. Mocht ik deze uit hebben, probeer ik nog Levana te lezen, maar dat zal ik nog gaan zien. Engelse boeken wil ik ook weer vaker lezen (aangezien ik op exchange ga dit jaar), dus wie weet lukt het me nog om Auggie & me te lezen, allemaal kleine verhalen die horen bij Wonder.

Dit is mijn TBR voor de maand februari! Ik wil dus sowieso 5 boeken gaan lezen en als het lukt kom ik rond de 8 boeken als alles mee zit. Ik weet dat de universiteit wel veel tijd in beslag gaat nemen de komende maand (extra opdrachten die ik moet maken en tentamens die eraan komen), dus we gaan zien hoe ver ik kom in mijn TBR.

Welke boeken ga jij lezen in februari?

5 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Succes met je goal en uni! Hopelijk kom je toe aan The Lunar Chronicles verder te lezen. Zelf ga ik het eerste deel van Iko herlezen en het tweede deel daarachter aan lezen. 🙂

  1. Dank je wel en goed bezig! Die graphic novels lijken me erg leuk 🙂

  • Do op januari 31, 2018 om 5:08 pm
  • Reageer

  Mooie doelen en er staan leuke boeken op je TBR. Ik vond Hazel Woud echt heel leuk, de Nederlandse editie is echt prachtig trouwen! Ik ben ook echt benieuwd naar het vervolg op Onverschrokken. Zelf wil ik graag verder gaan met verschillende kinderboeken (klassiekers) zoals Pippi Longstocking, The Wizard of Oz en Matilda.

 2. Ik kijk echt enorm uit naar Onoverwinnelijk. Als het even kan probeer ik het eerste deel nog te lezen voor het tweede deel uitkomt.

 3. Een van de boeken op mijn TBR is Liberty van Andrea Portes. Verder heb ik nog geen idee wat er op mijn TBR stapel gaat liggen. Ik overweeg sterk om Hazelwoud aan te schaffen want die cover is echt prachtig!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.