TBR Januari 2018

Een nieuw jaar komt er bijna aan! In de eerste maand van 2018 komen er wat mooie boeken uit, maar hoop ik ook wat boeken uit mijn eigen collectie te gaan lezen. Vorige maand had ik 8 boeken die ik sowieso wilde lezen, wat kon uitlopen tot 11 boeken. Ik heb er inderdaad 8 gelezen, alleen had ik nog niet Alter Ego en het boek van Star Wars The Last Jedi gelezen.

 

Voor de maand januari ben ik dus van plan om Alter Ego en het boek van Star Wars The Last Jedi te gaan lezen. Doordat ik Alter Ego had uitgeleend kon ik hem zelf niet in december lezen en het boek van Star Wars kwam nog niet binnen, maar die hoop ik in januari te gaan lezen! Beide boeken mag ik recenseren voor Fantasywereld.

In januari komt het derde deel uit van The Darkest Minds, dus ik hoop ook zeker het tweede deel te gaan lezen. Wegens de drukke leesplanning schuif ik het derde deel waarschijnlijk door naar februari. Ik vond het eerste deel De Overlevenden supertof, dus ik kijk uit naar meer! In januari komt ook het derde deel van Magnus Chase van Rick Riordan en het tweede deel van de Duistere Machten van Cassandra Clare uit. Beide boeken hoop ik ook te gaan lezen in januari! Schaduwheer is wel een erg dikke pil, dus ik denk wel dat ik daar eventjes mee bezig ben.

Mochten deze boeken uit zijn, hoop ik verder te lezen in wat boeken die ik zelf heb. Zo wil ik door met The Lunar Chronicles. Ik hoop in ieder geval Scarlet uit te gaan lezen en mocht het lukken, ga ik nog door met Cress (en met nog meer geluk lees ik ook Levana!). Ook wil ik Voor ik je loslaat gaan lezen, het nieuwe boek van Marieke Nijkamp.  Dit is mijn TBR voor januari. Volgens mijn eigen planning ga ik het niet redden om alle boeken te gaan lezen, maar je weet maar nooit! Ik hoop in ieder geval aardig wat boeken te gaan verslinden, dus ik ga mijn best doen!

Welke boeken wil jij gaan lezen in januari?

3 reacties

  1. Ook ik ben van plan om Voor ik je Loslaat te lezen, verder laat ik me verrassen

  2. Ik heb van de week de Engelse versie van Voor ik je loslaat gekocht en ben reuze benieuwd! Ik vind je blog trouwens ook super leuk! Ik vind het echt mooi en verbazingwekkend om te zien hoe je zoveel kan doen met het bloggen en lezen terwijl je best een druk leven hebt. Ik hoop dat mij dat op een dag ook lukt! Tips?

    1. Dank je wel! 🙂 Ik denk dat ik binnenkort een blogje maak met hoe ik al mijn activiteiten/blogs in plan, dus wie weet krijg je dan genoeg tips! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.