TBR Juli 2017

De maand juli komt er weer aan, tijd voor een nieuwe leesmaand! Ik stel nu maandelijks weer een doel op welke boeken ik wil lezen. Vorig maand wilde ik vijf boeken lezen, maar door het te laat binnen komen van wat boeken kon ik er maar vier van lezen. Geen probleem, want ik heb in juni genoeg andere boeken gelezen in de tussentijd. Een redelijk geslaagde TBR van juni die ik wist te halen, maar nu is het tijd voor de TBR van juli! Deze maand wil ik sowieso vijf boeken lezen.

 

Ten eerste wil ik  De Vuurproef lezen. Dit kreeg ik eind deze maand binnen, dus het was net te laat om deze in juni te lezen. In juli ben ik van plan ze snel te lezen, want ik heb ook al bedacht op welke dag ik er een recensie van online wil plaatsen.

Ook kijk ik enorm uit naar Muggenland. Deze verschijnt morgen, dus deze hoop ik snel te gaan lezen! David Arnold was echt een held in De kids of appetite, dus ik hoop dat dit boek ook geniaal gaat zijn.

Voor Fantasywereld heb ik twee boeken die ik in juli wil gaan lezen. Zo wil ik deel 2 van de Nachtuilen lezen en het tweede deel van De beproevingen van Apollo, De duistere voorspelling. Ik heb vooral zin in het nieuwe boek van Rick Riordan, want dat is echt een schrijfbaas!

Tot slot wil ik Summoner 1: De Nieuweling gaan lezen van Taran Matharu. Ik heb hem al gesproken op YALC vorig jaar en ik vond het echt een goede gast, dus ik kan niet wachten om zijn boek te gaan lezen! Volgens mij is het een mooie mix van vele mythologische wezens, Pokémon, magische verhalen en meer!

Dit is mijn TBR voor de maand juli. Welke boeken wil jij aankomende maand gaan lezen? Laat het me zeker weten!

3 reacties

  1. Ik hoor zulke goede dingen over 13 minuten, ben benieuwd wat je ervan gaat vinden! Denk dat ik hem ook maar eens sel aan mijn wishlist ga toevoegen. Ik maak nog steeds aan het begin van elke maand een TBR, maar ik fail gigantisch om dan ook alles ervan te lezen haha. Ik switch heel vaak op het moment van een nieuw boek kiezen weer naar iets compleet anders als wat ik voor ogen had. Ik heb voor juli veel feel-good boeken op de tbr stapel liggen, waarvan een groot aantal meegaat op vakantie. Verder nog een berg aan netgalley/andere recensie boeken klaarstaan, dus hoef me niet te vervelen 🙂

    1. 13 minuten is echt heel tof! Recensie komt snel online, het is in ieder geval een enorme aanrader 🙂 Haha, ja, ik houd mijn TBR nu maar redelijk kort, zodat ik mijn doel wel kan behalen 😀

  2. Oh de Nachtuilen. Ik heb de boeken staan maar nog niet gelezen. Ik ben erg benieuwd. Zelf vond ik De Duistere Voorspelling een tikkeltje tegen vallen. Ik ben ook wel erg benieuwd naar The Summoner.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.