TBR Juli 2018

Een nieuwe maand, een nieuwe TBR! Vanaf morgen heb ik mijn zomervakantie. Vandaag lever ik mijn scriptie in en daarna is het dus tijd om weer lekker veel te gaan lezen! In de maand juli heb ik een stapeltje boeken die ik graag zou willen lezen. Genoeg tijd in ieder geval om in boeken te duiken!

Laten we eerst een kleine terugblik werpen op de vorige TBR. Ik had in ieder geval vier boeken die ik graag wilde lezen. Een boek daarvan kon ik helaas niet lezen aangezien deze aan het eind van de maand binnen kwam. In totaal wilde ik eigenlijk 13 boeken lezen, waarvan ik er tien heb gelezen. Dit komt omdat drie boeken daarvan te laat of niet binnen kwamen, dus in principe heb ik het aardig goed gedaan in juni! Maar goed, tijd voor een nieuwe TBR.

 

Ik wil sowieso De Outcast gaan lezen, de prequel van de Summoner. Ik vind deze trilogie echt geweldig en ik ben erg benieuwd hoe dit boek zal zijn. Daarbij wil ik ook Elanus lezen, welke ik mag recenseren voor Fantasywereld. Dit boek is geschreven door Ursula Poznanski, een geniale schrijfster. Ook mag ik voor Fantasywereld Neverworld Wake lezen, een mysterieus boek waar ik heel erg naar uitkijk!

Aangezien ik aan het eind van juli naar Londen ga voor London Film and Comic Con/ Young Adult Literature Con, wil ik daarvoor mezelf wat voorbereiden met het lezen van wat boeken. Zo wil ik Showstopper van Hayley Barker gaan lezen en Lost Boy van Christina Henry. Deze auteurs ga ik zien in Londen, dus daar wil ik uiteraard nog wat research voor doen!

Tot slot zou ik ook nog graag het derde deel van De beproevingen van Apollo willen lezen, maar ik weet niet of ik die op tijd binnen krijg voor Londen. Mocht ik dit boek kunnen lezen, zou dat erg tof zijn!

 

Dit is mijn redelijk kleine TBR. Alleen maar goed, want wie weet lees ik dan nog wat ongelezen boeken in mijn boekenkast! Welke boeken ga jij lezen in juli?

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Ik heb echte een gigantische lijst met boeken die ik deze zomer wil gaan lezen. Op die lijst staan bijvoorbeeld Hazelwoud, Warcross, They both die at the end, the Diabolic, De Wezens en nog veel meer!

    1. Die eerste drie zijn echt supertof, lees ze alvast! 😀

  2. Ik hoop echt deze maand aan de nieuweling te kunnen beginnen. <3

    1. Jaaaaa zeker doen, dan word je ook verslaafd aan de Summoner-serie! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.