TBR Juni 2018

Een nieuwe maand, tijd voor een nieuwe To Be Read! De afgelopen maand had ik lekker veel gelezen, maar ook voor de maand juni heb ik grote leesplannen. Ik moet wel hard werken aan mijn scriptie, maar ik hoop daarnaast nog vele andere boeken te kunnen lezen. Ik had in mei drie niveaus voor mijn TBR: degene die ik sowieso gelezen wilde hebben (5 boeken), nog extra wat extra boeken voor Fantasywereld (bij elkaar 9 boeken) en als dat lukte, wilde ik naar de 14 boeken. Doordat Taal der Doornen nog niet binnen kwam, had ik van de eerste 5 maar 4 boeken gelezen. Maar 1 van de 4 boeken voor Fantasywereld kwam binnen en heb ik ook gelezen. Van die extra 5 boeken heb ik er 4 gelezen. In totaal had ik dus 9 boeken gelezen, dus dat is best prima! Daarbij had ik nog andere boeken gelezen die die maand binnen kwamen, dus in mijn wrap up van mei kan je veel boeken voorbij zien komen. Maar goed, laten we beginnen met de TBR van juni!

 

Vorige maand wilde ik hem al lezen, maar hopelijk komt Taal der Doornen deze maand wel binnen. Deze ga ik recenseren voor Fantasywereld en ik ben zo benieuwd! De illustraties zien er prachtig uit, dus ik kan niet wachten om erin te beginnen. Ook ben ik bezig met De Strijdmagiër (deel 3 van De Summoner), die ik in juni uit wil lezen. Daarna wil ik dan ook de proloog lezen, namelijk De Outcast die in juni uitkomt! Ook moet ik De hemel in het ijs lezen, aangezien me dat zo’n episch boek lijkt!

Voor de rest zijn er nog wat andere boeken die ik in juni perse wil lezen. Dit is het derde boek van de Ventura Saga (aangezien ik Kate Ling ga ontmoeten deze zomer tijdens YALC), Hof van IJs en Sterren (een novelle, dus die heb ik waarschijnlijk snel uit), Inferno (het vijfde deel van de Talon Saga, welke ik lees voor Fantasywereld) en drie boeken van Clavisbooks: De Groepering, Circe en Checklist

Mochten deze boeken gelezen zijn, ga ik nog de volgende boeken proberen te lezen. Zo heb ik De voordelen van onbeantwoorde liefde van Becky Albertalli gekocht (aangezien deze nu tijdelijk is afgeprijsd naar 10 euro), welke ik zeker wil gaan lezen de komende maand. Het is een vrij vrolijk boek als ik de verhalen zo hoor, ideaal voor de zomer! Daarbij kan ik misschien nog twee andere boeken krijgen voor Fantasywereld, namelijk Elanus en Vuur en As 3: De nachtbrenger. Mochten die binnen komen en ik heb mijn andere boeken gelezen, zijn die nog een de beurt!

 

Dus: vier boeken die ik echt moet gaan lezen, zes boeken die ik daarna zou willen lezen en tot slot drie boeken die ik wil lezen als het uitkomt. Dat is een totaal van 13 boeken! Ik ben benieuwd hoe ver ik kom. Dat wordt in ieder geval genoeg te lezen voor de komende tijd!

Welke boeken wil jij gaan lezen de komende maand?

3 reacties

 1. Ik wil in juli de drie summoner boeken lezen, lekker achter elkaar.

  Taal der toornen is echt super mooi!

  1. Ah, dat is een heel mooi vooruitzicht voor de komende maand 😀

  • Do op mei 31, 2018 om 3:37 pm
  • Reageer

  Er staan veel mooie boeken op je TBR. Ik vond de Taal der Doornen echt heel leuk en mooi. Ik ben ook nog benieuwd naar deel 2 en 3 in de Summoner serie. Ik weet nog niet echt wat ik wil lezen in juni, maar sowieso Legendary van Stephanie Garber!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.