TBR Juni

Vanaf vorige maand ben ik weer bezig met het maandelijks opstellen van een TBR (To Be Read) voor de volgende maand. Zo heb ik een mooi doel welke boeken ik allemaal wil lezen in een maand, wat mij aanspoort om meer te lezen. Ik had zes boeken op mijn TBR staan en van die boeken heb ik er eentje niet gelezen, dus deze komt nog op deze TBR te staan. Gelukkig is dit niet al te erg, aangezien ik andere boeken had gelezen die niet in mijn TBR stonden.

 

Het boek dat ik de afgelopen maand niet had gelezen is Zoeker. Ik ben er nu wel mee bezig, maar ik krijg hem niet in de maand mei af. Dit boek recenseer ik voor Fantasywereld en mijn recensie zal waarschijnlijk rond eind juni op de site verschijnen. Riders vond ik in ieder geval een spannend en heerlijk boek om te lezen, dus ik kan nu verder lezen en zien hoe het met de ruiters gaat!

Ook kreeg ik het derde deel van de Magisterium-serie in huis die ik ook recenseer voor Fantasywereld, genaamd De Bronzen Sleutel. Dit boek staat dus ook op mijn TBR. Deze middle grade vol magie vind ik maar al te leuk, dus ik ben heel benieuwd hoe het derde deel is! Cassandra Clare en Holly Black heb ik jaren geleden kunnen spreken en ze stralen ook echt de Magisterium-serie uit als ze samen zijn, wat echt heel leuk is om te zien.

Ook staan er nog twee boeken op de planning die binnen komen. Ik mag namelijk het derde deel van The Cage (De Vuurproef) en het derde deel van Hof van Doorns en Rozen (Hof van Vleugels en Verwoesting) recenseren voor Best of YA, waar ik heel blij mee ben! Beide boeken sluiten een serie af en ik kan niet wachten om erachter te komen hoe beide series eindigen. Ook mag ik 13 minuten recenseren, die binnenkort uitkomt. Deze psychologische YA-thriller lijkt me zo interessant, dus ik vermoed dat ik daar ook snel doorheen lees!

 

Aangezien ik met tentamens zit deze maand en de vorige maand 5 van de 6 boeken heb gelezen, houd ik mijn TBR nu maar even op vijf boeken. Zeker Hof van Vleugels en Verwoesting is een dikke pil, dus daar ben ik denk wel even mee bezig! Na mijn tentamens heb ik gelukkig wel veel tijd om te lezen, dus hopelijk knal ik dan door veel boeken heen!

Welke boeken wil jij de komende maand gaan lezen?

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Wat een mooie TBR! Ik hoop dat je ze ondanks je tentamens allemaal kunt lezen. Ik ben in juni van plan onder andere Het zusje, Dagboek van een minnares, The Hate U Give en Circus Cesaria te gaan lezen.

    1. The Hate U Give is echt heel goed, veel leesplezier!

  2. Veel plezier met deze boeken. Ik moet nog steeds een beginnen aan de Magisterium serie. Ik vind Holly Black best wel leuk. Ik heb wel jeuk om in Juni de Farseers trilogy to bingereaden. Dus we zullen zien.

    1. Holly Black is zeker leuk, geef de serie zeker een kans! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.