TBR Maart 2018

De maand februari is bijna weer voorbij, dus tijd voor een nieuwe TBR (To Be Read)! In februari had ik maar vier van de acht boeken gelezen die ik wilde lezen… Oeps! Dit kwam omdat een boek nog niet binnen was en door een lichte leesdip, tentamendrukte en andere boeken die opeens binnen kwamen had ik niet alles gelezen wat ik wilde. Jammer! Hopelijk kom ik binnenkort wel snel uit mijn leesdipje en ga ik weer veel lezen. Hierdoor is mijn leesdoel voor maart iets aan de lage kant, in de hoop dat de boeken sowieso gelezen worden en ik daarnaast nog andere boeken kan lezen.

 

Eerst ga ik Een onzeker licht uitlezen, het derde deel van The Darkest Minds. Dit is een hele spannende serie, maar het begin kwam wat traag op gang waardoor ik in een leesdipje raakte. Ik ben wel erg benieuwd naar het eind, dus ik hoop deze ergens deze dagen uit te gaan lezen. Ik ben al over de helft, dus ik denk dat ik deze snel uit heb (als mijn tentamens het toelaten, haha!). 

Ook zou ik in februari Onoverwinnelijk lezen, het vervolg op Onverschrokken. Deze kwam de afgelopen maand nog niet binnen, dus hopelijk wordt het in maart tijd dat ik hem kan gaan lezen! Onverschrokken vond ik supertof, dus ik kijk zeker uit naar dit boek.

Daarbij kan ik Schaduwhart lezen voor de blogtour rondom het tweede deel van Spellsinger. Wat zijn de covers toch gaaf van deze serie! Op de twaalfde kan je mijn recensie lezen, dus daarvoor is het boek al gelezen.

Ook kan ik voor Fantasywereld de graphic novel lezen van Percy Jackson lezen, supertof! Ik ben heel benieuwd hoe het verhaal in stripvorm is. Daarnaast mag ik ook Bloed en Beenderen lezen van een van de auteurs die aanwezig is op Yalfest. Dat worden leuke boeken wat Fantasywereld betreft!

Mocht ik tijd hebben om langs de boekhandel te gaan, ga ik waarschijnlijk wat boekenbonnen gebruiken om Welkwoud en Heel me te kopen van Tahereh Mafi. Ik kijk zo uit naar de boeken van Mafi, dus hopelijk kan ik die ook in maart gaan lezen. Ook komt Marissa Meyer naar Nederland, dus om nog even in de stemming te komen, hoop ik voor die tijd Cress te kunnen lezen. Ik denk niet dat het gaat gebeuren met alle drukte, maar ik hoop het wel!

Dit is mijn TBR van de maand maart. Wat wil jij allemaal gaan lezen aankomende maand? Laat het me weten!

5 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Ik ben zo benieuwd naar Bloed en Beenderen! Ben benieuwd wat jij ervan vindt 🙂

    1. Jaaaaa ik hoop hem snel te kunnen lezen! 🙂

  2. Ik hoop dat je toekomt aan Cress. Hij is zo leuk!

    1. Ik hoop het ook! 🙂

  3. Wat een mooie boeken hoop je te gaan lezen! Hopelijk gaat het je lukken. 🙂 Op mijn TBR staan onder andere Het Ongeluk Project, Het donkerste water, Lief van je en Ik wil ook zo’n man.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.