TBR Mei

Hoewel ik niet heel erg van de TBR ben, wilde ik deze maand weer beginnen met het maken van een TBR. Nu in een bullet journal bijhoud, weet ik elke maand minimaal 2000 bladzijdes te lezen. Een flink aantal dus, waardoor ik best veel boeken kan lezen! Deze maand probeer ik dus het aantal van 2000 bladzijdes te halen, waardoor ik makkelijk bepaalde boeken kan uitkiezen die ik in mei kan lezen. Zo heb ik voor de maand mei zes boeken uitgekozen die ik het liefst sowieso lees.

 

Ten eerste wil ik mijn ARC van Een van ons liegt van Karen M. McManus lezen. Dit is een ongecorrigeerd leesexemplaar dat ik kocht tijdens Yalfest. Dit boek komt uit aan het eind van de maand, dus op de dag dat hij uitkomt kan je daar een recensie van verwachten! Ik ben al een stukje begonnen en ik ben heel benieuwd naar de rest van het verhaal. Een van ons liegt gaat over vijf klasgenoten, waarvan eentje een roddelapp heeft. Op een maandag vertelt de jongen van de roddelapp dat hij van de andere vier leerlingen een roddel heeft die hij de volgende dag in de app zal zetten, maar dan overlijdt hij… De vier klasgenootjes zijn schuldig, maar eentje van de vier liegt…

Ook ben ik bezig in Vlammenwerper, het tweede deel van De Wrekers van Brandon Sanderson. Het eerste deel Staalhart vond ik echt episch goed en het tweede deel voldoet tot nu toe aan mijn verwachtingen. Ik moet nog wel even hoor, dus in mei hoop ik dit boek uit te lezen!

Dan hebben we nog Disruptor, het derde deel van de Seeker-trilogie. Ik vond Seeker leuk, maar Traveler misschien ietsjes beter! Disruptor wordt hopelijk dan ook een geweldige afsluiter. 

Aangezien Een goede kans, de Nederlandse vertaling van A very good chance uitkomt deze maand, ben ik van plan het Engelse boek te lezen omdat ik deze voor mijn verjaardag van Anne kreeg. Ik had even gewacht totdat de Nederlandse versie uitkwam, maar nu is het dan zover! Hopelijk kan ik rond de tijd van de release van Een goede kans een recensie plaatsen van dit boek, zodat ik vele lezers dit boek kan aanprijzen (net zoals ik deed bij De appeltaart van hoop).

Ook wil ik voor Fantasywereld het derde deel van de Talon Saga van Julie Kagawa recenseren en lezen. Jager staat dus ook op mijn TBR! Daarbij komt Zoeker, het tweede deel van Riders van Veronica Rossi, deze maand uit en deze kan ik ook voor Fantasywereld recenseren.

 

Dit is mijn TBR voor de maand mei. Het zou kunnen dat ik voor fantasywereld nog wat andere boeken binnen krijg, dus als het goed uitkomt probeer ik die boeken ook nog te lezen. Een prima doel lijkt me zo! Met een beetje geluk kan ik beetje bij beetje mijn grote TBR-stapel (of beter gezegd TBR-boekenkasten…) wat laten slinken. Welke boeken wil jij de komende maand gaan lezen? Laat het me weten in de reacties!

2 reacties

  1. Aaaah!! Wanneer komt Zoeker? Ik ben zo excited voor dat boek!

    1. Zoeker komt 16 mei uit! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.