TBR November 2014

November is weer van start gegaan, en ook deze maand sta ik niet stil, want ik duik weer in de boeken! Ik heb enorm veel boeken die ik wil/moet lezen. Ik heb ten eerste onwijs gaaf nieuws, want ik mag namelijk volgende week Cassandra Clare en Holly Black gaan interviewen bij de Boekenbeurs in Antwerpen! Ik wil dus nog veel boeken van ze gaan lezen zodat ik erg up-to-date ben, en daarnaast staan er nog genoeg recensie-exemplaren te wachten om gelezen te worden.
De boeken die ik deze maand wil gaan lezen:

1. Wit Als Sneeuw
Dit boek ben ik nu aan het lezen en zit al bijna over de helft. Net als zijn voorganger een mooi en vlot boek, recensies van de boeken van Salla Simukka komen deze week online te staan. Dinsdag kan ik haar ook interviewen.
2. De IJzerproef
Voor het interview wil ik dus zeker het eerste deel van de Magisterium-serie lezen. Van de uitgeverij krijg ik dit boek opgestuurd, waar ik ontzettend blij mee ben!
3. De Spiderwick Chronicles
Hierbij heeft Holly Black meegewerkt, en aangezien ik de film best leuk vond, wil ik dit boek ook zeker gelezen hebben, zo heb ik wat meer van Holly Black gelezen naast Witte Kat.

4-9. De Kronieken van de Onderwereld
Binnenkort krijg ik het laatste deel van deze serie binnen, dus dat wordt een serie-marathon houden van deze geweldige boeken! Het laatste deel kan ik gaan recenseren voor Fantasywereld, die ook hebben geregeld dat ik Clare en Black kan gaan interviewen. Ik ben toch best bang voor het afsluiten van deze boeken, maar ik kan achteraf nog genieten van The Infernaal Devices 🙂

10. De Troon van Vuur
Ik ga ook beginnen aan het tweede deel van de Egyptische serie van Rick Riordan, want die moet ik nog recenseren voor Fantasywereld.
11,12. De Ravenjongens en Dromendieven
Deze boeken kan ik gaan recenseren voor Young Adult Books! Ik hoor alleen maar goede verhalen over deze boeken dus kan niet wachten om te beginnen!
13. Vlam
Dit geweldige boek ben ik op dit moment heel traag aan het lezen, omdat ik niet wil dat het eindigt! Maar deze maand ga ik hem toch uitlezen… En dan weer een jaar wachten voor het volgende deel… Dit boek lees ik dus tussendoor als ik weer even wil genieten van de geweldige schrijfstijl van Floortje Zwigtman 🙂

Mocht Dreiging & Duisternis nog binnen komen, ga ik dit boek ook nog lezen. Als ik ook nog veel tijd heb voor volgende week zondag probeer ik ook nog De Rode Handschoen in de Vloekwerkerstrilogie van Holle Black te lezen. Daarna kan ik verder met alle andere boeken die staan te popelen om gelezen te worden!

Welke boeken wil jij deze maand zeker gaan lezen?

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Heehee, ik heb net een boek uitgelezen, en ik vond het zo geweldig dat jij het ook zou moeten lezen! Ik weet niet of je de schrijfster kent maar ze schrijft ontzettend goede thrillers! In dit boek werd ik ongelofelijk op het verkeerde been gezet en ik hou er gewoon van! Het heet: Sneeuwwitje moet sterven door Nele Neuhaus! Ik raad hem echt aan!

    1. Een thriller waarbij je op het verkeerde been wordt gezet, klinkt goed! Ik heb hem op Goodreads toegevoegd 🙂 Bedankt voor de tip!

  2. Goede smaak Joost, er zitten awesome boeken bij! 😉 En als ik je een tip mag geven voor de volgorde van TMI en TID.. Lees eerst 1 t/m van TMI, dan de TID en dan de rest van TMI. Er zitten namelijk leuke verwijzingen in die je anders zou missen.

    1. Deel 1 t/m welk deel? 😉 Ik heb al tot en met deel 5 gelezen.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.