TBR November 2018

De maand oktober ging niet heel lekker op leesgebied. Ik had het veel te druk met mijn baantjes en mijn studie (ik deed vier verschillende vakken, terwijl ik er normaal maar twee heb), dus van lezen kwam er weinig terecht. Waarschijnlijk wordt dit blok al veel beter, aangezien ik nu weer twee vakken volg. Tijd om meer te lezen dus! Er zijn genoeg boeken die ik deze maand wil verslinden, dus ik heb genoeg op mijn TBR.

 

Voor Fantasywereld kan ik weer aan de slag met graphic novels. Zo ga ik het vervolg van Super Kaka lezen, Zeven Dwergen, het vervolg op Wollodrïn en het tweede deel van de graphic novel van Percy Jackson. Dit zijn uiteraard boeken die ik vrij snel uit zal hebben, dus ik weet zeker dat ik deze in november kan lezen.

Ook ga ik onder andere de volgende boeken lezen voor Fantasywereld: Bovenste besties van Noelle Stevenson, De Nachtbrenger (Vuur en As 3) en Verschijning van Joany de Vries. Genoeg om te recenseren voor Fantasywereld dus!

Kass Morgan heeft een nieuwe serie genaamd Lichtjaren, ik ben heel benieuwd naar dit verhaal! Het speelt zich af in de ruimte en kan je (net als De 100) een beetje zien als een soap. Haar boeken lezen lekker weg en alle onderlinge verbanden tussen personages werkt ze ontzettend goed uit, dus ik kan niet wachten om dit boek te lezen.

Dan gaan we door met Wildcard, het vervolg op Warcross. Het einde van Warcross eindigde heel spannend, dus ik ben heel benieuwd wat het vervolg in petto heeft. Deze serie doet me wat denken aan Ready Player One en speelt zich af in Tokyo, dus dat ligt helemaal in mijn straatje! Hopelijk kan ik in november dit boek verslinden. 

Er is nog genoeg dat ik wil lezen! Zo ga ik eindelijk het slotdeel van The Jewel lezen, namelijk Black Key. Hoe zal deze trilogie aflopen? Ook wil ik nog een ander boek van Young & Awesome lezen, namelijk Mermaid van Louise O’Neill.

   Best of YA heeft De laatste halte uitgegeven, dit keer van een Nederlandse schrijfster! Erg benieuwd naar dit spannende verhaal, ik vind het in ieder geval tof dat dit verhaal zich afspeelt in Londen, een van mijn favoriete steden. Ook kreeg ik Twister binnen, een magisch verhaal met een beeldige cover. 

De Misschepsels van Meh is van een bekende, namelijk mijn oude regisseuse van mijn toneelvereniging. Ik speelde in een fantasystuk van haar de moerasdwerg Flok, een van mijn favoriete rollen. Het toneelstuk zelf is nu wat aangepast en nu als verhaal geschreven, dus ik heb nu het boek die is gebaseerd op het toneelstuk in handen! Het is ontzettend leuk om een personage te zien die ik ooit heb gespeeld, mijn recensie zal snel verschijnen!

 

Ook ga ik Acmala lezen, een vrij dun boekje in de wereld van Dizary. Check vooral de site rondom deze boeken, het ziet er zo tof uit! Ik ben benieuwd of dit dunne boekje mijn interesse naar deze fictieve wereld kan laten vergroten. 

Rond de zestien boeken die ik wil lezen, dat is een hoop! Maar goed, na al dat vele studeren ben ik ook wel in voor wat leuke boeken. We gaan zien hoeveel ik er ga lezen!

Wat zijn jouw leesplannen voor november?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.