TBR Oktober 2014

September is weer voorbij en de maand oktober kan beginnen! Ook deze maand zit best volgeboekt (tentamens en ik ga beginnen met rijlessen!), maar ik kan natuurlijk wat tijd vrij maken om weer flink wat boeken te gaan lezen! Deze maand krijg ik een aantal boeken voor Fantasywereld waardoor ik onwijs veel boeken (voornamelijk series) kan gaan lezen. Daarnaast zijn er nog wat boeken die ik zelf ook nog wil lezen.

1. Endgame (James Frey & Nils Johnson-Shelton)
Ten eerste lees ik dit diamantje uit. Endgame is… Wow… Ik heb een ongecorrigeerd leesexemplaar gekregen via Young Adult Boeken, en wat is dit boek gaaf! Ik lees ook ontzettend snel, zo’n 2 bladzijdes per minuut, en dat is voor mijn doen echt hoog. Ik kan al met zekerheid zeggen dat je dit boek zonder twijfel kan bestellen, want het is heel goed! Recensie komt binnenkort online!
2. W.A.R.P. 1 De Onwikkelige Moordenaar (Eoin Colfer)
3. Grisha 1 Schim en Schaduw (Leigh Bardugo)
4. Grisha 2 Dreiging en Duisternis (Leigh Bardugo)
5. Kane Chronicles 1 De Rode Piramide (Rick Riordan)
6. Kane Chronicles 2 De Vuurtroon (Rick Riordan)
Daarna komt W.A.R.P. aan de beurt. Ik heb weinig boeken gelezen van Eoin Colfer dus ik laat me verrassen! Van dit boek komt een recensie op Fantasywereld te staan.
Ik kan van Fantasywereld ook de Grisha 2 recenseren, maar voordat ik dat doe, lees ik het eerste deel, om weer helemaal op de hoogte te zijn van de gebeurtenissen in Ravka!
Ook kan ik de Kane Chronicles gaan recenseren voor Fantasywereld. Het eerste deel heb ik al eerder gelezen, dus daar kom ik vast makkelijk doorheen.
7. Boy 7 (Mirjam Mous)
Aangezien in december de film van Boy 7 in de bioscoop verschijnt, wilde ik dit boek gaan herlezen. Mijn recensie komt daarna uiteraard online te staan!
8. Legend (Marie Lu)
9. Legend 2 Wonderkind (Marie Lu)
10. Legend 3 Finale (Marie Lu)
En ja hoor, Fantasywereld verwent me de laatste tijd enorm! Ik mag deel 2 en 3 van Legend recenseren, van deel 1 komt een recensie op deze site te staan. Ik heb goede verhalen over Legend gehoord, dus ik heb hoge verwachtingen!
11. Witte Kat (Holly Black)
12. Anna Dressed In Blood (Kendare Blake)
Na al het gerecenseer voor Fantasywereld wil ik nog wat boeken lezen die ik heb geleend, namelijk Witte Kat en Anna Dressed In Blood. Ik vermoed dat ik die ook wel snel kan uitlezen.

12 boeken, een groot aantal voor oktober. Ik weet niet zeker of ik het ga halen, maar ik ga mijn uiterste best doen (in september heb ik ook 12 boeken gelezen, dus waarom ook niet in oktober?)! En mocht ik met een enorme snelheid deze boeken hebben afgewerkt, ga ik door met de andere 100 boeken die nog ongelezen in mijn boekenkast heb staan (geen grapjes, serieus…) 🙂

Hoeveel boeken wil jij deze maand gaan lezen?

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Mij kennende lees ik er weer belachelijk veel.. Maar ik leg er atijd maar 5 vast die ik zeker wil gaan lezen.. Omdat er altijd boeken tussenkomen enzo.

  2. Ik zie vanzelf hoeveel het er worden, ik maak ook meestal geen tbr stapeltje meer voor de maand omdat ik dan toch weer overstap op een ander boek haha.

  3. Dat is een flinke lijst!

  4. Wow, dat zijn een hoop boeken! Succes 😀 Ik ben zelf erg benieuwd naar de Legend trilogie en Anna Dressed in Blood 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.