TBR Oktober 2018

Oei, mijn leesplannen van september waren minder goed uitgepakt dan ik had gedacht… Ik wilde minimaal zes boeken lezen, maar ik kwam maar tot de vier… Mijn studie is dit blok echt ontzettend veel, dus door alle drukte kon ik weinig lezen. Gelukkig ben ik eind oktober klaar met het eerste blok, dus dan hoop ik weer veel tijd vrij te gaan maken voor lezen. Een paar boeken hoop ik dan wel op te gaan pakken, dus tijd voor een nieuwe To Be Read!

 

Samen met Eline van All The Feels neem ik een podcast op over de Lux-serie. De eerste podcast was een succes, nu willen we het tweede boek bespreken met een speciale gast. Ik hoop dus in de maand oktober Onyx te gaan lezen. Daarbij lees ik graag 67 seconden en Mortal Engines. Deze wilde ik vorige maand ook lezen, maar doordat ik de boeken nog niet binnen had gekregen kon ik er niet aan beginnen. Hopelijk lukt dat wel in oktober!

Ook ben ik nog bezig met Hart-Slag voor de blogtour rondom dit boek (9 oktober komt mijn recensie online), dus dit boek lees ik ook in oktober uit. Ik ben nu halverwege, dus ik moet niet al te veel lezen. Ook hoop ik Truth Or Dance van Chinouk Thijssen te gaan lezen, want dit boek kon ik helaas nog niet oppakken. 

Vijf boeken die ik wil gaan lezen. Ik ga helaas niet meer boeken noemen, aangezien ik geen idee heb of ik daar aan toe kom. Ik ben al blij als ik al deze boeken kan lezen! In november heb ik het al stukke rustiger, dus dan vermoed ik dat ik weer veel boeken kan verslinden. Nog even wachten dus!

Welke boeken wil jij de komende tijd gaan lezen?

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Vette foto heb je gemaakt. Klinkt als toffe plannen voor Oktober 🙂 Veel leesplezier!

    1. Dank je wel Esther! 🙂

  2. Ik ben benieuwd wat je van Mortal Engines vind. De cover trekt mij aan maar nog niet genoeg om te kopen haha.

    1. Ik vond het boek erg tof, recensie volgt! 🙂 Ik vind de cover juist ontzettend mooi haha, ben heel benieuwd hoe de serie eruit ziet als alle boeken uit zijn gekomen! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.