TBR September 2017

Mijn TBR voor augustus was uiteindelijk niet veel soeps. Ik dacht veel van de boeken te lezen die ik wilde lezen (namelijk negen), maar ik las er maar drie. Dit kwam aan de ene kant omdat ik sommige boeken nog niet kon lezen, aan de andere kant omdat ik sommige boeken gewoon niet verder had gelezen. Oeps! Voor de maand september heb ik het iets voorzichtiger gedaan wat mijn TBR betreft, aangezien ik in augustus wel veel boeken heb gelezen, alleen niet degene die op mijn TBR stonden.

 

Kronieken van de Academie voor Schaduwjagers stond op mijn TBR van augustus, maar ik had het boek pas laat in de maand. Aangezien dit boek vrij dik is, ben ik er nog in bezig. Dit boek gaat over Simon na de gebeurtenissen van Kronieken van de Onderwereld. Hij is echt mijn favoriete personage in de boekenserie, dus dit boek kan haast niet anders dan leuk worden! Mijn recensie zal verschijnen op Fantasywereld. 

Verder wil ik Nachtval lezen. Ik ben rond bladzijde 100 en dit boek is echt een soort Game of Thrones, dus ik wil er lang van genieten en telkens een klein deel van het boek lezen. De personages zijn heel divers, de schrijfstijl is echt prachtig, een heerlijk boek waarin een Nederlander beschrijft dat ook in dit land geweldige boeken geschreven kunnen worden!

Ik kocht de afgelopen maand twee boeken die ik graag wil lezen. Al het moois is niet verloren trok mij eerst niet zo, maar door alle mooie dingen die ik erover heb gehoord, wil ik het zeker een kans geven. Daarbij heb ik de Nederlandse versie van Ik geef je de zon gekocht (voor maar 5.99!). Ik had dit boek in het Engels gelezen, maar de schrijfstijl was soms wat lastig en mooi tegelijkertijd. Ik wil dit boek nu volledig begrijpen, dus ik ga snel de Nederlandse versie lezen!

 

Dit zijn de boeken die ik sowieso in september wil lezen. Er komen vast nog wel wat boeken aan die ik binnen krijg, koop of haal bij de bieb, maar deze boeken hebben in ieder geval een streepje voor. Welke boeken staan op jouw TBR? Laat het me weten in de reacties!

5 reacties

Naar het reactie formulier

  • Esmee op augustus 31, 2017 om 8:53 am
  • Reageer

  Ik wil komende maand verder gaan met de Cassandra Clare boeken. Weet nog niet of ik kies voor TMI 2 of TID 1

  1. Ik vond zelf TMI 2 leuker, gewoon lekker doorgaan in die serie B)

 1. Leuk lijstje. Ik ben benieuwd wat je van Ik geef je de zon gaat vinden 🙂 Ik hoop komende maand sowieso Ready Player One uit te lezen en voor de rest zie ik het wel!

  1. Oeh, Ready Player One is echt ontzettend tof, veel leesplezier verder! 😀

  • Kim op september 3, 2017 om 4:51 pm
  • Reageer

  Ik had hetzelfde met Al het moois is niet verloren. De flaptekst trok mij totaal niet, maar uiteindelijk toch gelezen en vond het echt prachtig!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.