TBR September 2018

September gaat bijna beginnen! Eindelijk kan ik weer in de collegebanken stappen, maar het lezen zal zeker niet minder worden. Er zijn namelijk genoeg leuke boeken die uit gaan komen en die ik wil lezen, maar er zijn ook genoeg boeken die ik heb gekocht en die ik nog wil lezen. Tijd om mijn To Be Read-stapel op te stellen voor de aankomende maand!

 

Een paar aankomende boeken staan op mijn TBR-lijst. Zo wil ik 67 seconden van Jason Reynolds lezen, een verhaal in vrije versvorm. Ik ben zo benieuwd naar het werk van deze auteur! Ook komt de filmeditie van Mortal Engines uit, een boek waar ik nu al erg hyped over ben. Ik wil ook zeker de film gaan zien! Het derde deel van Rebel in de woestijn genaamd Een nieuwe dageraad komt ook begin september uit, dus deze ga ik ook lezen aangezien deze zaterdagen compleet in het teken staan van de boeken van Alwyn Hamilton!

Daarbij komt Chinouk Thijssen met een trilogie, waarbij het eerste deel genaamd Truth or Dance in september uitkomt. Deze ga ik lezen, ik ben erg benieuwd hoe de schrijfstijl van Chinouk is veranderd in de loop der jaren. Zelf ben ik al bezig met De liefdesbrieven van Abelard & Lily, twee bijzondere jongeren. Deze zal ik in september uitlezen! Mijn recensie zal ook snel verschijnen, dus kijk daar zeker naar uit.

Ik doe met vele andere bloggers mee aan de blogtour rondom Hart-Slag van Joanne Carlton. Ik had het niet verwacht, maar dit boek is een vrij dikke pil! Volgens mij wordt dit boek een aardige tranentrekker, dus dat wordt hopelijk een bijzondere leeservaring. Ik ben ingepland voor de blogtour op 9 oktober, dus dan kan je mijn recensie verwachten!

Er zijn nog meer boeken die ik wil lezen als ik de zojuist genoemde boeken heb gelezen. Zo wil ik het tweede deel van de Lux-serie gaan lezen. Met Eline (All The Feels) maak ik de podcast NerdyFeelsy Chipsgesprekken en Fandomgebrabbel, waarin we de Lux-serie bespreken. Je kan al de podcast luisteren over het eerste deel (die we flink afkraken), dus nu gaan we ook de rest bespreken. Onyx lees ik dus hopelijk in september!

Samen met Rowan van My Pink Fairytale ga ik een buddyread doen van Crossed, het tweede deel van Matched. We hadden beiden het eerste deel maanden geleden gelezen, maar we willen ook verder met de serie. Samen kunnen we elkaar aansporen om door te gaan met deze trilogie!

Mocht ik deze boeken hebben gelezen, wil ik nog tijd besteden aan het lezen van boeken die ik in Londen heb gekocht de afgelopen maand. Zo wil ik Nowhere Near You gaan lezen, het vervolg op Because you’ll never meet me. Het eerste deel vond ik echt fantastisch en ik moest gewoon het vervolg hebben, dus hier hoop ik zeker aan te beginnen.

Mocht dit boek uit zijn, kan ik nog aan de komende boeken beginnen: My side of the diamond, More than we can tell, Three dark crowns en Theatrical. Deze boeken kocht ik allemaal in Londen (jep, een hoop…), dus deze hoop ik snel te gaan lezen zodat ze niet gaan versloffen in mijn boekenkast.

Dus, zes boeken die ik echt wil gaan lezen, drie boeken die ik erna wil lezen en als ik eraan toe kom, zijn er nog vier boeken die door mij gelezen kunnen worden. Een totaal van dertien boeken dus, dat kan me hopelijk wel lukken!

Welke boeken wil jij de komende maand gaan lezen?

3 reacties

  1. Yay! Ik heb zin in onze buddy read. 😀 Ben ook benieuwd hoe het verhaal verder gaat.

    1. Jaaaa dan kunnen we eindelijk verder haha 😀

  2. Leuk, Joost! Ik ben heel benieuwd wat je van Truth or Dance gaat vinden. 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.