To Be Read April 2019

We gaan bijna naar de vierde maand van 2019. Wat gaat de tijd snel! Drie maanden zijn voorbij en ik loop voor op mijn Reading Challenge, maar voor de maand april heb ik aardig wat boeken op mijn lijstje staan die ik wil lezen. In de maand maart wilde ik 9 boeken lezen. Nou, dat is me zeker gelukt! Op het moment van schrijven zit ik op 16 boeken, dus daar ging ik ruim over heen. Drie boeken van mijn TBR had ik niet gelezen, want twee ervan kwamen nog niet binnen en Opal (Lux deel 3) heb ik even weggelegd. Dat valt dus best mee!

 

Ten eerste wil ik Rivaal uitlezen, het achtste deel van de Gone-serie. Ik vind Michael Grant een auteur die gruwelijke taferelen kan beschrijven en zijn boeken zijn huiveringwekkend spannend. Ik lees dit boek voor Fantasywereld en op Rivaal staat ook een quote van mijn recensie van het vorige boek! Ik ben al bezig met dit boek, dus hopelijk heb ik hem ook snel uit.

Dan ga ik H@ck lezen, het nieuwe boek van Mirjam Mous! Het eerste deel van een tweeluik, iets wat Mirjam Mous nog niet heeft geschreven. Ik ben heel benieuwd hoe ze series schrijft, dus hier ga ik snel in beginnen!

Voor Fantasywereld lees ik het boek van Black Panther. Zeker handig om te lezen voordat ik naar Avengers: Endgame ga! Ook mag ik De terugkeer van Layhar lezen, een fantasy met Oosterse invloeden. Aangezien ik eind april naar Japan ga is dit denk ook leuk om te lezen zodat ik nog meer in de Japan-stemming kom!

Er komen ook nog twee Yalfest-boeken binnen, namelijk Gewist van Teri Terry en Ingesloten van Samira Ahmed. Beide boeken wil ik lezen voordat ik naar Yalfest ga en met een beetje geluk lees ik ook het tweede deel van Iskari!

Daarbij krijg ik ook De Eindeling binnen van Katherine Applegate, een heel tof boek met magische dieren als personages. De cover van dit boek is echt prachtig en volgens mij wordt dit een topper van een boek, dus die wil ik zeker in april lezen!

 

In totaal acht boeken die ik wil gaan lezen. Mocht ik al deze boeken kunnen lezen, ga ik hopelijk nog boeken lezen die toch binnen komen voor Fantasywereld, of ik ga eens Opal uitlezen. Mocht dat ook nog lukken, is Caraval aan de beurt, want Stephanie Garber komt naar Yaltival in Eindhoven! Daar wil ik me dus ook zeker op voorbereiden.

Welke boeken ga jij lezen de komende maand?

3 reacties

  1. In ieder geval wat zou Martin doen? En ingesloten. Verder hoop ik in het staartje van maart D terugkeer van de koningin en De Nachtbrenger nog uit te lezen, maar anders moeten die mee naar april. Ik krijg Duistere troon binnen en ik ga voor een artikel op Hebban nog De Godinnentest lezen. En Zilvergaren ook trouwens nog. Verder ga ik op het zelfde platform iets doen met Grondvuur van Mirjam Gielen, dus die mag ook deze maand. Ik wil eindelijk ook eens kunnen meepraten over Dit is hoe het ging, dus die gaat ook mee naar april.

    1. Oeh lekkere TBR, ik ben benieuwd wat je vindt van Dit is hoe het ging!

  2. Ik ben er nog niet helemaal over uit welke boeken ik deze maand wil lezen, maar in ieder geval Ingesloten, Gewist en De fout. Daarnaast denk ik nog It only happens in the movies, want die kan ik nu eindelijk op mijn nieuwe ereader lezen. Ook ga ik nog Open Road Summer lezen met een buddyread 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.