To Be Read April 2020

De afgelopen tijd is de situatie nogal vreemd geworden, wat ook te zien is aan mijn TBR-stapel voor de aankomende maand. Ik weet namelijk niet of boeken binnen gaan komen, omdat werknemers van uitgeverijen nu vanuit huis werken. Maar goed, ik kan wel in ieder geval aangeven welke boeken ik binnen zou kunnen krijgen, dus dit wordt meer een potentiële TBR.

Ik heb De erfenis van Tesla binnen, dus daar ben ik inmiddels al mee begonnen. Neal Shusterman is een geweldige auteur (bekend van Dor), en ik ben zeker benieuwd naar dit wetenschappelijk avontuur. Voor de rest zou Vrees en Wraak nog binnen moeten komen, het tweede deel van de Oïsha Legacy die ik ga recenseren voor Fantasywereld.

In april zijn er een paar boeken die uitkomen en die ik ga recenseren. Het is dus de vraag of ik ze in april al kan ontvangen, maar we gaan het hopen! Zo ga ik Nacht van de draak lezen, het derde en laatste deel van de trilogie van Julie Kagawa over Japanse mythologie. Ook ga ik het derde deel van De magische apotheek lezen, net zoals Mijn jaar na jou (waarschijnlijk een prachtige contemporary). Vruchteloos lijkt me een tof dystopisch verhaal dat ik ga lezen voor Fantasywereld, maar ik hoop ook nog het tweede deel van Enigma te gaan lezen.

En mochten die boeken niet binnen komen? Dan kan ik natuurlijk nog wat ongelezen boeken in mijn boekenkast gaan verslinden. Ik heb er nog genoeg, dus dat komt helemaal goed!

Wat zijn jouw leesplannen voor de aankomende maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.