To Be Read April 2021

De maand maart is bijna voorbij, en ik heb helaas niet zoveel kunnen lezen als ik dacht. De verhuizing hakte er flink in, maar daardoor heb ik wel genoeg mooie leesplannen voor april! Dan ben ik namelijk in mijn appartement en afgezien nog een paar kleine klusjes en het indelen van meubels en spullen, wil ik veel tijd besteden aan lezen. Er staan namelijk genoeg mooie boeken op de planning!

Ik ga de serie van Laini Taylor hopelijk in april uitlezen, ik moet alleen Godenslaap nog lezen! Dit is een magische serie vol bijzondere magische wezens en een verbluffende schrijfstijl en nu is eindelijk het derde deel vertaald en hebben alle delen een mooie nieuwe cover.

Amari en de Nachtwachters mocht ik recenseren via Facebook bij HarperCollins, ik ben zo benieuwd naar dit verhaal! Het lijkt me een magisch verhaal voor de wat jongere lezers, maar ik denk dat ik er ook enorm van ga genieten.

Mijn fangirl is helemaal weg van de boeken van Sarah J. Maas, maar haar nieuwe boek heb ik nog niet kunnen oppakken. Dat hoop ik dan in april te gaan doen, dan kan ik Nesta’s verhaal lezen in Hof van Zilveren Vlammen!

Ik ben gek op graphic novels, en in april wil ik er sowieso een lezen! Zo wil ik Noem me Nathan lezen, over een transgender jongen. Zo fijn dat zulke boeken als graphic novel worden uitgegeven! De IJzerraaf had ik vorige maand spontaan ontvangen, maar ik was er nog niet aan beginnen. Ik had deel 1 van de IJzer Fae jaren geleden gelezen, maar deze vervolgserie wil ik wel oppakken.

In april komt het laatste deel van de Elfhame-trilogie uit, en we pakken dit groot uit! De verbannen koningin lijkt me erg goed, en ik ga hem lezen tijdens een readalong. Als Elfhame-ambassadeur komen er genoeg leuke acties aan rondom de release, dus kijk daar zeker naar uit!

Tot slot De falling in love montage, een romantisch verhaal over een meisje dat niet gelooft in liefde, maar door een klasgenote wordt uitgedaagd om met haar op cliché dates te gaan, wat leuker is dan verwacht… Het lijkt me zo’n feelgood verhaal, deze wil ik wel lezen!

Dit zijn mijn leesplannen voor april. Ik ben redelijk fanatiek met deze lijst, maar nu we zijn verhuisd hoop ik veel tijd vrij te maken voor het lezen van mooie boeken! Heb jij nog mooie boeken op de planning staan? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.