To Be Read April 2022

Het is al bijna april, we hebben al een kwart van het jaar gehad! Ik zit aardig op schema in mijn Reading Challenge, en de komende maand hoop ik ook weer veel te gaan lezen. Genoeg te lezen uiteraard, dus ik vertel je graag over de boeken die ik binnenkort ga lezen!

Ik ben momenteel bezig met het derde deel van De Eindeling, en wat leest het lekker weg! Het is lekker actievol en ik vind alle fantasydieren die zijn bedacht heel fascinerend. Ik ben al aardig ver, dus ergens deze dagen heb ik het boek al uit. Mijn recensie zal dan ook in april volgen!

Van mijn fangirl kreeg ik Ready Player Two, ook aan dit boek wil ik snel beginnen! Ik ben namelijk bang dat ik hem dan te lang laat liggen, en dat terwijl ik zo’n fan ben van het eerste deel. Heel benieuwd wat voor geeky referenties er in dit boek gaan zitten!

Aangezien ik hoop volgend jaar of het jaar erna weer naar Japan te gaan, wil ik ook Japan Traveler’s Companion lezen. Hier is zo veel informatie over het land, en de foto’s zijn werkelijk waar prachtig! Zo kan ik weer veel inspiratie doen voor een volgende trip naar dit mooie land.

Van Bazarow kreeg ik Aristoteles & Dante duiken in de wateren van de wereld, aangezien ik bij een recensentendag deel uitmaakte van een YA-panel. Ontzettend leuk om te doen, en achteraf kreeg ik dit mooie boek! Ik vind de schrijfstijl van Benjamin zo mooi, dus ik wil heel graag beginnen aan dit verhaal.

Verder wil ik Pokémon Het super mega deluxe handboek lezen, een boek vol informatie over Pokémon! Ook ben ik nog aan het wachten op Percy Jackson en de Griekse Goden van Rick Riordan en De verdwenen steden van Shannon Messenger, hier kijk ik zo naar uit! Op Dutch Comic Con kocht ik People long for the sun, het derde deel in de Hepdale Rain-serie. Heel benieuwd hoe deze trilogie eindigt!

Tot slot wil ik beginnen aan Koninkrijk van As, het laatste deel van De Glazen Troon, ik ben zo benieuwd naar het einde! Het is een dikke pil, dus ik wil dagelijks een paar hoofdstukken lezen. Verder heb ik het idee om Winter op te gaan pakken, aangezien het nieuwe boek van Marissa Meyer, aangezien haar volgende sprookjesboek binnenkort verschijnt.

Dit zijn de boeken die ik in april wil lezen. Welke boeken staan er bij jou op de planning? Laat het mij weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.