To Be Read Augustus 2019

In augustus kan ik nog genieten van de vakantie, dus dan staan er zeker wat mooie boeken op de planning! In de eerste week ben ik met vrienden op vakantie en gok ik weinig te lezen, maar daarna ga ik lekker aan de slag met het verslinden van boeken!

Voor Fantasywereld ga ik het eerste deel van Ashan recenseren, een fantasy met een indrukwekkende cover. Ik ben erg benieuwd wat ik ervan ga vinden!

Tijdens de volgende YA Boekverslinders Leesclub in Zoetermeer lezen we eens voor de verandering een roman, namelijk De psychiater en het meisje. We lezen lekker divers, ik ben benieuwd naar de mening van de leesclub als we in september weer afspreken.

Ik ga Schimmen van de schaduwmarkt lezen, een verhalenbundel van Cassandra Clare. De vorige verhalenbundel van Magnus Chase vond ik goed, dus aankomende maand ga ik deze bundel uitproberen.

Mijn fangirl won de Nederlandse box van De Glazen Troon en in augustus wil ik het tweede deel, De Donkere Kroon, gaan lezen. Ik heb deze jaren geleden gelezen, dus ik kan nu mijn geheugen opfrissen!

Heksenjongen is het nieuwe boek van Kelly Barnhill. Haar vorige boek vond ik echt prachtig, dus ik kan niet wachten om dit verhaal te gaan lezen. Die mooie cover belooft in ieder geval veel goeds…

Ook ga ik Verwante geesten lezen, een verhaal over Stranger Things. Zo kan je tijdens het uitkijken naar het vierde seizoen toch nog wat nieuws meemaken van deze serie!

Voor de rest kunnen er nog boeken binnen komen, maar die zet ik voor nu nog niet op mijn TBR. Gewoon lekker genieten van de zomer, maar ik vermoed wel dat ik alle boeken die ik heb genoemd kan lezen in augustus! Welke boeken wil jij aankomende maand gaan lezen?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.