To Be Read Augustus 2020

In augustus ga ik misschien al aan het werk, maar het zou ook kunnen dat ik deze maand nog kan genieten van de vakantie voordat het echte werkleven gaat beginnen. Zo kan ik dus nog even flink wat lezen, wat ik ook hoop te gaan doen! In juli wilde ik zes boeken lezen, maar eentje daarvan heb ik niet uit kunnen lezen deze maand. Maar goed, dat kan ik hopelijk inhalen in augustus!

Verbeeld me heb ik als pre-order besteld, dus ik moet echt dit boek lezen! Het is het laatste deel in de Touching Juliëtte-serie, ik ben erg benieuw hoe dit verhaal wordt afgerond. Ik hoor van mensen dat het een oké einde is, maar niet zo fantastisch als het einde van het derde deel. Ik hoop hem in ieder geval heel snel te gaan lezen, zodat ik ook snel een recensie erover kan plaatsen. Hij staat nu gepland voor eind augustus, maar aangezien dit boek al in juni had moeten verschijnen weet ik het nog niet… We wachten even de daadwerkelijke release af, maar als hij in augustus uitkomt hoop ik hem zo snel mogelijk uit te lezen!

Stephanie Meyer komt met Midnight Sun, een boek van Twilight vanuit het perspectief van Edward. Hoewel ik geen fan ben van Twilight, ben ik toch benieuwd naar deze nieuwe kijk op een YA-klassieker (want ja, Twilight was ook een van de eerste YA-verhalen die ik las). Deze staat dus wel op het lijstje!

The Shadow of Kyoshi is het tweede deel over Kyoshi, een oude Avatar. Het eerste deel vond ik geweldig, dus het tweede deel is nu binnen! Ik bestelde hem een tijdje geleden via Bookdepository, ik hoorde al van veel mensen dat ze hem nergens anders konden vinden. Ik ben dol op verhalen van Avatar, dus deze ga ik zeker lezen. In het eerste deel kwam ik al veel te weten over Kyoshi, die juist in de serie niet al te veel vertelt over haar jeugd. Zo interessant om haar verhaal te lezen!

Ik kreeg laatst een groot pakket binnen, namelijk de proloog op De Glazen Troon met de daarbij behorende boxset! Ik heb al de hele serie, maar nu dus ook de proloog en de boxset, hoe tof! Het mes van de sluipmoordenaar ga ik dus zeker lezen in augustus.

Naast deze vier boeken wil ik vooral zien wat ik voor de rest ga lezen, maar er zijn wel wat boeken die ik waarschijnlijk ga lezen als ik bovenstaande boeken uit heb. Zo ben ik best benieuwd naar Moordgids voor lieve meisjes van Holly Jackson (komt halverwege augustus uit), wil ik verder in het vijfde deel van De Glazen Troon (Koninkrijk der Stormen) en hoop ik het tweede deel van The Witcher uit te lezen. Genoeg te lezen dus, en anders zijn er genoeg andere boeken die nog ongelezen in mijn boekenkast staan. Ik kan wel even vooruit! Daarbij lees ik nog wat boeken over Japan, waaronder Your Guide to Japan, een boek die ik kocht van Cake with Faces, een vlogger die jaarlijks vaak op vakantie gaat naar Japan.

Wat zijn jouw leesplannen voor augustus?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.