To Be Read Augustus 2021

De maand juli is bijna voorbij, dus we gaan weer door naar nog een zomerse maand waarin ik weer een aantal boeken kan lezen. Afgezien 1 boek afgelopen maand heb ik alle boeken gelezen die ik wilde lezen, dus ik ga lekker snel verder met nog meer mooie boeken!

Ik ben al vrij ver met De keuze van Amar, maar ik had hem nog niet uit kunnen lezen. Daar gaat in augustus hopelijk verandering gaan komen, want dan wil ik het boek uitlezen!

Nu in de bioscoop lijkt mij een heel geeky verhaal over een meisje die niks wil hebben van de fandom van de boeken van haar oma, maar bij de opname van een boekverfilming krijgt ze toch meer interesse door de filmindustrie. Hier kijk ik erg naar uit!

Ivelle is het nieuwe boek van Laura Diane, waarin de oogkleur van mensen hun gevoelens reflecteren. Een interessant concept, dit boek wil ik snel oppakken! Het derde deel van Enigma is ook uitgekomen, dat belooft een spannend ruimteavontuur te worden. Deze wil ik ook graag lezen in augustus!

Het eerste deel van Heartstopper komt uit in het Nederlands, deze graphic novel is ongelooflijk mooi en vertelt een lief verhaal over twee jongens die verliefd op elkaar worden. Ik heb hem al eens gelezen, maar nu ga ik hem lezen in het Nederlands.

Verder kwam Oordeel van de wolf van Leigh Bardugo, het tweede en laatste deel in een tweeluik over onder andere Nikolai. Zeker door de serie Shadow and Bone kan ik niet wachten om meer te lezen over de Grishawereld, dus deze ga ik snel lezen en recenseren voor Fantasywereld!

Dit zijn mijn leesplannen voor de aankomende maand. Wat wil jij lezen in augustus? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.