To Be Read December 2019

De laatste maand van 2019 gaat bijna van start, dus het wordt tijd voor een nieuwe To Be Read-stapel! Van de vorige TBR had ik alle boeken gelezen, dus ik kan met een mooie start door naar de volgende maand.

Ik wil ten eerste Muze lezen. Dit is het vervolg op Zonderling, een magisch en vindingrijk verhaal waar ik ontzettend van genoot. Ik ben heel benieuwd hoe dit verhaal verder gaat, dus ik ga er snel aan beginnen! En een tip: misschien moet je nog even wachten voordat je zelf dit boek in huis haalt, want het kan zo maar zijn dat je dit boek ergens kan winnen in december…

Voor Fantasywereld ga ik Sophie en de drakentranen recenseren, een mooi kinderboek. Ik heb er tot nu toe weinig van gezien, dus hopelijk gaat het boek me enorm verrassen!

Steeds verder weg lijkt me een heel heftig en emotioneel verhaal, maar ook een pareltje onder de YA-contemporary. De cover vind ik in ieder geval heel mooi, hopen dat ik de inhoud ook erg mooi vind!

For Ever is een boek dat ik ontving van de auteur en de illustrator tijdens Dutch Comic Con, waar ik ook wat boekenleggers van had gescoord. Een mooi fantasyverhaal vol diversiteit, inclusief illustraties in het boek! Ook hebben de twee dames veel merchandise van het boek, die je hier kan zien. Ik ben er al aan begonnen en tot nu toe leest het ontzettend fijn!

Ook kocht ik de twee filmboeken van The Crimes of Grindelwald op Dutch Comic Con, welke ik hoop te gaan lezen in december. Hoewel ik niet helemaal weg ben van de film, ben ik wel zeer benieuwd naar deze mooie filmboeken.

Ik heb ook het vierde deel van De beproevingen van Apollo (De tombe van de tiran) ontvangen, weer een hilarisch en spannend avontuur van Rick Riordan. Hoe zal het verder gaan met Apollo en zijn vrienden? Daar kom ik in december hopelijk achter!

Ook krijg ik Finale, het slotdeel van de Caraval-trilogie, binnen. Ik ben zo hyped over deze boeken, ik kan niet wachten om te zien hoe het verhaal afgesloten wordt! Tot slot ontving ik Wat de zee vertelt, welke ik ook zeker hoop te lezen!

Dit zijn de boeken die ik in december sowieso wil lezen. Daarnaast zijn er nog genoeg andere boeken die ik zou willen lezen, maar die lees ik pas als deze gelezen zijn. Dat wordt vast een mooi eind qua boeken voor 2019!

Welke boeken wil jij in december gaan lezen?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.