To Be Read December 2020

De maand december nadert, dus het wordt tijd om de leesplannen voor deze maand door te nemen! Op mijn TBR van november stonden zeven boeken, waarvan ik er zes had gelezen. Ook had ik nog wat nieuwe boeken (deels) gelezen, dus november was een vrij goede maand. In december kan ik nog genoeg lezen, dus hierbij mijn leesplannen!

Morgen ga ik De Gevallen Koning uitlezen, het tweede deel van de Elfhame trilogie. Ik lees dit boek met een readalong, en morgen is onze laatste dag. Die lees ik dus sowieso uit in december!

De tempel van Nero kwam afgelopen week binnen, dus deze ga ik lezen in december. Het einde van een lange boekenreeks (de serie zelf is vijf delen lang, maar het is een vervolg op tien boeken), ik ben heel benieuwd of het niet mijn hart in stukjes gaat breken. De personages staan mij zo bij, hopelijk loopt het goed af met Apollo!

Er zijn drie boeken die waarschijnlijk binnen gaan komen, maar ik zet ze nog op een misschien mocht het uitlopen. Zo hoop ik het vierde deel van De magische apotheek te lezen, maar ook Familie liegt nooit van Karen M. McManus en Apocalyps, het derde en laatste deel van Renegades, die toch is vertaald! Het laatst genoemde boek ga ik recenseren voor Fantasywereld.

Daarna wordt het tijd om een dikke pil op te pakken, namelijk Slapen in een zee van sterren. Tot nu toe vind ik het verhaal heel fascinerend, maar andere boeken die ik sneller uit heb gaan toch even voor. Mocht ik tijd hebben, ga ik zeker verder in dit boek! Christopher Paolini is namelijk een meester in schrijven, dus dit boek lees ik sowieso uit.

Tot slot ga ik verder met Rijk der Stormen, met een beetje geluk kan ik het boek uitlezen. Ook een dikke pil, maar ik lees in ieder geval elke dag minimaal twee hoofdstukken wanneer ik thuis ben. Deze boekenreeks is zo fantastisch, en ik hoop in 2021 de serie uitgelezen te hebben.

En daarna? Ik denk dat deze leesplanning aardig vol zit, maar mocht ik tijd over hebben kan ik altijd nog andere boeken pakken. Zo heb ik nog een mangabox van mijn verjaardag welke ik kan lezen (Pokémon Adventures Diamond and Pearl), maar ook light novels van Sword Art Online. Ze hebben geen prioriteit, maar ik hoop wel er wat van gelezen te hebben!

Een drukke leesmaand dus. Maar dat mag ook, want in december zitten we toch wat vaker binnen. Een warme deken, een kop thee erbij en dan verslind ik die boeken wel! Wat zijn jouw leesplannen voor de komende maand? Laat het me weten!

2 reacties

  1. De Glazen Troon-serie heb ik al helemaal uit. Jammer genoeg vond ik De Wrede Prins niets, daar ben ik op een gegeven moment afgehaakt. Slapen in een zee van Sterren klinkt interessant, daar ga ik eens naar kijken!

  2. Mijn plannen voor deze maand is vooral om een aantal series uit te lezen, zoals The Lunar Chronicles.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.