To Be Read December 2021

De maand december gaat morgen beginnen, dus het wordt weer tijd om mijn leesplannen voor de aankomende maand te benoemen. Er zijn een paar boeken die de afgelopen tijd binnen waren gekomen, dus hoog tijd om die allemaal te gaan lezen! Nu het weer al kouder wordt, is het ideaal weer om lekker thuis te zitten met een goed boek. Daar ga ik gebruik van maken, want er valt genoeg leuks te lezen deze maand!

Ten eerste wil ik Lore gaan lezen, een boek die ik in de pre-order had gezet. Ik kreeg daardoor ook een leuk pakket thuis gestuurd van Blossom Books, maar ik heb het boek in de tussentijd nog niet kunnen lezen. Daar moet verandering in komen, dus in december ga ik het boek lezen! Ik heb de limited gouden editie, wat ziet hij er toch mooi uit! Dit is een verhaal vol Griekse mythologie en genoeg spannende gevechten, dus ik wil hier graag aan beginnen.

Een andere mooie limited edition die afgelopen maand binnen kwam, is De Bronzen Stad van Bestoffantasy. Wat een dikke pil, daar ga ik even goed van genieten! Ook bij dit boek is er veel aandacht besteed aan een prachtig uiterlijk en fanart aan de binnenkant, dus dit is echt een aanwinst voor in je boekenkast.

Momenteel ben ik Twilight aan het herlezen, aangezien we met Hold my Book deze YA-klassieker gaan bespreken. Waarom is dit boek zo’n hype geworden, wat voor grappige dingen zien we nu in het boek en hoe kunnen we Bella bekijken als hoofdpersonage? We gaan het er goed over hebben in onze nieuwe podcastaflevering, dus kijk daar naar uit! Ik ben nu halverwege het verhaal, dus ergens deze dagen heb ik hem wel uit.

De magische apotheek nadert zijn einde, het laatste deel heb ik namelijk binnen! Ik ben heel benieuwd hoe het gaat eindigen met alle magische luchtjes, en dit keer is het weer een prachtige editie die mooi past bij de rest. Mijn recensie zal in december wel verschijnen, ik raad het eerste deel in ieder geval aan voor een kerstcadeau aan een familielid van rond de 10 jaar oud!

Wie is Adam Westerman? is een nieuw boek van Best of YA van een nieuwe Nederlandse auteur, het verhaal doet mij erg denken aan Boy 7! Ik ben erg benieuwd naar het mysterie in dit verhaal, dus ook deze ga ik in december oppakken.

Jij wordt nog eens mijn dood is het nieuwe boek van Karen M. McManus, en komt vandaag uit. Deze wil ik ook heel graag lezen, want McManus is echt een thrillergenie!

Verder heb ik vorige maand de Demon Slayer Manga box gekocht, dus ik heb nu alle delen van dit spannende verhaal. Ik heb het eerste en tweede deel al gelezen, dus de rest kan ik ook allemaal gaan lezen! Ik heb geen idee hoe ver ik ga komen met deze manga in december, zolang ik er maar goed van geniet.

Tot slot wil ik beginnen aan Koninkrijk van As, het laatste deel van De Glazen Troon van Sarah J. Maas. Dit schijnt een fenomenale afsluiter te zijn, dus die ga ik oppakken! Ik vermoed niet dat ik hem ook meteen uit kan lezen, maar ik hoop wel een stuk te komen in dit verhaal.

Dit zijn mijn leesplannen voor de aankomende maand. Welke boeken wil jij gaan lezen richting het einde van 2021? Laat het me weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.