To Be Read December

Mijn tentamens komen er bijna aan, maar daarna heb ik een welverdiende kerstvakantie. De eerste helft van de maand wordt dus nog even knokken, maar daarna kan ik wat uitrusten en weer rustig en lang tijd besteden aan het lezen van boeken, het kijken van series en afspreken met wat vrienden. Deze maand wil ik dus aardig wat boeken gaan lezen als ik er de tijd voor heb, dus hier een overzichtje van de boeken die ik deze maand zeker wil lezen.

 

P1060502Ik ben nu bezig in De IJzeren Prins, het tweede deel van De Helse Creaties van Cassandra Clare, deze trilogie recenseer ik voor Fantasywereld. Als het goed is krijg ik deze maand ook het derde deel, dus ik hoop ik 2015 de hele serie gelezen te hebben! Deze trilogie speelt zich af in de wereld van de Shadowhunters (bekend van The Mortal Instruments), maar dan in het verleden in Londen.

P1060501

 

Ten eerste wil deze twee recensie-exemplaren gaan lezen. List en Leugens wil ik zooooo graag lezen, maar ik kwam er nog steeds niet aan toe. Dit verhaal speelt zich af in de wereld van de Grisha, maar dan in Ketterdam, een stad die kenmerken van Nederland vertoont. De Kruisdraagster lijkt mij ook onwijs gaaf, die komt snel aan de beurt!

 

P1060500Aangezien ik voor mijn verjaardag de Ruby & Sapphire box cadeau kreeg van mijn ouders, ben ik in oktober begonnen met het herlezen van de vorige delen, 1 tot en met 14. Deze vier delen zijn nog aan de beurt en daarna kan ik beginnen met de avonturen in Hoenn!

 

 

P1060503 P1060504Toen ik de dustjacket van het boek van Adventure Time afhaalde, zag ik nog prachtige illustraties op de kaft zelf. De ene kant is De Enchiridion (een handboek voor helden en magiërs in het land van Ooo), aan de andere kant zit een dagboek van Marceline! Dit boek kocht ik bij de American Book Center en dit boek is geweldig om te lezen. Elke avond lees ik een stukje, zodat ik heel lang het leesplezier kan meemaken! Ik be trouwens heel benieuwd naar het dagboek van Marceline. Zij heeft een heel interessant verleden en ik kan niet wachten om daar meer over te lezen.

 

P1060505In december wil ik elke avond een hoofdstuk lezen uit de geïllustreerde editie van Harry Potter. Het eerste deel heb ik echt tientallen keren gelezen, maar nu is het een hele andere ervaring met al die prenten van Jim Kay!

 

P1060507Deze maand wil ik sowieso de eerste twee delen uit de Engelfors-trilogie lezen. Van elk deel komt een recensie, dus deze maand ga je erachter komen wat ik van deze serie vind!

 

Naast deze boeken zijn er nog zat andere boeken die ik wil lezen deze maand, maar deze boeken moeten sowieso aan de beurt komen. Als ik hier mee klaar ben, heb ik nog een flink stapeltje liggen, dus leesvoer genoeg!

Welke boeken wil jij deze maand gaan lezen?

5 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Ik ben ook zo benieuwd naar de Engelfors-trilogie! Ik heb de trilogie ook gekregen van Bruna, dus die boeken wil ik ook snel gaan lezen.

  2. Ik wil de nieuwe Leigh Bardugo ook echt graag gaan lezen komende maand!

  3. Het geillustreerde harry potter book staat echt heel hoog op mijn wish list

  4. Ik ben heel erg benieuwd naar de kruisdraagster, ik ben op dit moment onderweg met roadie aan het lezen van Thomas Acda. Hij schrijft echt geweldig, en ik ben pas op pagina 20, kan alleen maar beter gaan worden!

    1. Onderweg met Roadie wil ik ook heel graag gaan lezen!!! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.