To Be Read Februari 2019

De eerste maand van 2019 is voorbij, dus tijd voor een nieuwe To Be Read-stapel! In januari heb ik maar 1 boek niet gelezen die ik wilde lezen, dus dat valt best mee. Ik hoop wel lekker veel te lezen deze maand, want ik heb een aantal boeken gekocht die ik graag verslind.

 

Ten eerste wil ik het derde deel van Vuur en As lezen, want de vorige maand wilde ik deze al lezen. Het kwam er maar niet van! In februari MOET hij gewoon gelezen worden. Wanneer die uit is, ga ik hem recenseren voor Fantasywereld! De eerste twee delen vond ik heel gaaf, dus ik ben erg benieuwd naar dit volgende deel.

Ik ga ook proberen om Verschijning van Joany de Vries (woehoe, een nieuwe Nederlandse auteur die ook boekblogger is!) te lezen, want daarvan zal ook een recensie verschijnen op Fantasywereld. Ook ga i kde graphic novel van Donjon Monsters lezen, welke ook voor Fantasywereld is.

Daarbij kwam De kleuren van magie binnen van V.E. Schwab, een boek waar ik zo hyped over ben! Ik hoor hier alleen maar goede verhalen over en ik was zo blij toen ik hoorde dat Schwabs boeken vertaald zouden worden. Snel aan beginnen dus!

  Er zijn vier boeken die in februari uitkomen en die ik hoop te gaan lezen. Zo wil ik Twee kunnen een geheim bewaren, het nieuwe boek van Karen McManus (die ook naar Yalfest komt!). Ik ga meedoen aan de blogtour van Dit is hoe het ging van Astrid Boonstoppel, dus deze ga ik ook lezen. Voor de rest zal ik Wat zou Martin doen? van Nic Stone (ook aanwezig op Yalfest!) ontvangen, net als Infernal Devices, het derde deel van Mortal Engines. Ik kan ook niet wachten om deze boeken te lezen, dus het wordt een mooie maand!

 

Mocht ik erg snel zijn met deze boeken, hoop ik nog wat boeken te lezen die ik de afgelopen tijd heb gekocht, zoals Het meisje met alle gaven, Iskari 2 (auteur is ook aanwezig op Yalfest!) en Caraval van Stephanie Garber. We gaan zien of dat gaat lukken!

Welke boeken ga jij de aankomende maand lezen? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.