To Be Read Februari 2020

Januari is bijna voorbij en ik heb ontzettend veel boeken gelezen. Wie weet zet ik dat nog door in februari! Er zijn niet al te veel boeken die uitkomen en die ik (waarschijnlijk) ga lezen, dus februari is hopelijk ook een maand waarin ik veel ongelezen boeken in mijn boekenkast kan lezen. Zo gaat mijn TBR-stapel zeker omlaag! Er zijn in ieder geval een aantal boeken die zeker op de planning staan, dus die som ik voor je op.

Voor Fantasywereld kan ik Held van Michael Grant lezen, het laatste deel van de Gone-reeks (nou ja, de trilogie als vervolg op de Gone-serie). Ik vond de vorige twee delen ook erg episch, dus ik wil zeker dit laatste deel lezen. Ik weet alleen nog niet wanneer hij binnen komt, maar ik kijk er in ieder geval enorm naar uit!

Ik ontving laatst De kleuren van licht, het derde en laatste deel van de Schemering-trilogie. V.E. Schwab schrijft fantastisch en ik ben van plan dit boek te lezen tijdens een readalong op Instagram, net zoals ik deed bij de vorige delen. Samen lezen is echt heel leuk, omdat je dan tussendoor alles bespreekt over het boek en andermans mening en ideeën hoort. Het is echt een dikke pil, dus daar zijn we wel even mee zoet!

In februari komt Eerlijk duurt het langst van Karen M. McManus uit, een vervolg op Een van ons liegt. Dit verhaal vond ik erg gaaf en ik ben benieuwd naar de nieuwe personages die een rol gaan spelen in dit boek. Karen schrijft YA-thrillers op z’n best, deze ga ik zeker lezen in februari!

Dan zijn er nog een paar boeken die ik kocht van boekenbonnen van mijn verjaardag, maar die ik tot nu toe niet heb gelezen. In februari moet daar verandering in komen! Zo ga ik Dit ga je niet geloven lezen, het nieuwe boek van Adam Baron. Zijn vorige verhaal vond ik erg mooi, dus zijn nieuwe boek moet ik zeker oppakken! Het tweede deel van De Eindeling ga ik ook lezen, want het eerste deel vond ik heel mooi. Zo’n fantasywereld met unieke wezens, een spannend avontuur en meer! Ik ben helemaal om, dus dit vervolg moet ik gewoon verslinden. Daarnaast wil ik De Piratendief oppakken, het laatste deel in de Iskari-trilogie. Weer vanuit een ander perspectief, zo zie je vele kanten van de magische wereld die Kristen Ciccarelli heeft gemaakt!

Zes boeken die ik in ieder geval gelezen wil hebben in februari. Voor de rest ga ik verder in De Glazen Troon-serie, ik ga beginnen met het vierde deel! Hier wil ik veel tijd aan besteden, dus ik wil rond de twee hoofdstukken per dag lezen. Het zou kunnen dat ik het boek uitlees, maar ga er niet in haasten. En mocht ik alle boeken gelezen hebben, ga ik wellicht verder in Sword Art Online of De Lunar Chronicles. Genoeg opties in ieder geval!

Wat zijn jouw leesplannen voor februari?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.