To Be Read Februari 2021

De maand januari is al bijna voorbij, tijd om een nieuwe leeslijst op te stellen voor februari! Dit keer een bescheiden lijstje, omdat ook veel releases worden uitgesteld. Ik heb wat mooie boeken die ik nog kan lezen, en mocht ik snel er doorheen zijn, kan ik altijd nog wat andere ongelezen boeken uit mijn boekenkast pakken.

Ik wil zeker Het onzichtbare leven van Addie LaRue uitlezen. Dit weekend ben ik er in begonnen en het is nu al een geweldig boek, dus deze lees ik enthousiast verder! Het gaat over een meisje die een bijzondere keus heeft gemaakt waarbij ze nog lang last gaat hebben van de gevolgen… V.E. Schwab is een fantastische auteur, dus het kan niet anders dat dit een geweldig boek gaat zijn. En als je nog niet overtuigd ben, raad ik je aan om de cover te checken, want de eerste druk is een limited edition met prachtige artwork!

Verder wil ik Dromendochter en Sterrenlicht van Laini Taylor lezen, omdat het derde deel eindelijk vertaald is. De boeken zijn ook uitgegeven met nieuwe covers, maar ik heb de oude versies nog. Zo ben ik helemaal bij het verhaal als het derde deel uitkomt!

En erna? Ja, voor de rest heb ik niet boeken die ik sowieso wil lezen. Ik hoop een begin te maken aan Hof van Zilveren Vlammen, maar mijn fangirl krijgt op dit boek voorrang. Wat ik dan nog wel wil lezen? Dat is onder andere Dit is Japan, een boek dat ik heb gekocht om de boekhandel te steunen. Het geeft een geweldige inkijk op de cultuur van Japan en hoewel ik veel weet over dit land, krijg ik nog genoeg nieuwe dingen te zien.

Tot slot heb ik nog twee delen van My Hero Academia die ik wil lezen, want ik wil zeker aan een collectie beginnen van deze manga. Daarbij heb ik nog wat light novels van Sword Art Online staan, dus als ik tijd over heb wil ik beginnen aan deel 12.

Een vrij bescheiden maand, maar wie weet wat er allemaal op mijn pad belandt! De eerste vier boeken wil ik sowieso lezen, en met een beetje geluk plak ik er nog minimaal drie achteraan. Wat zijn jouw leesplannen voor de aankomende maand? Laat het me weten!

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Het onzichtbare leven van Addie LaRue ga ik lezen voor de Book Voyage challenge en voor de rest hoop ik ook de eerste twee delen uit de Shadow & bone trilogie te gaan lezen ter voorbereiding op de Netflix show. De rest ga ik nog even kijken.

  1. Mooi die voorbereidingen! Hopen dat ze veel uit de boeken oppakken 🙂

  • Audrey op februari 6, 2021 om 7:41 pm
  • Reageer

  Ik had gehoopt dat Addie LaRue het leesclubboek van maart ging worden zodat ik het deze maand kon lezen, maar helaas. Ik zal hoe dan ook proberen om het boek te lezen, want hij ligt daar nu al zo lang ongelezen in mijn kast.

  1. Hij is echt prachtig, ik heb wel het idee dat het echt een boek voor jou is Audrey 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.