To Be Read Februari 2022

De eerste maand van januari is al bijna voorbij, dat ging naar mijn gevoel heel snel! Ik heb een mooie eerste leesmaand gehad, en in februari wil ik dit voortzetten. Ik heb een aantal boeken op de planning staan die ik aankomende maand wil lezen, en die laat ik graag aan je zien!

Laten we beginnen met De Bronzen Stad, een dikke pil die tot nu toe o zo goed is! Ik doe mee met de readalong op Instagram van @bibiboekt, zo kan ik met een grote groep het boek gaan lezen. Ik heb al een stukje eruit gelezen, en ik ben heel enthousiast. Magie, mysterie, een historische setting en sterke personages, ik kan niet wachten om de rest te gaan lezen!

Voor mijn Verslind die TBR-project heb ik twee boeken (van de 20 gekozen boeken uit mijn boekenkast die ongelezen zijn en nu echt eens gelezen moeten worden) uitgekozen. Zo ga ik How to love lezen, naar verwachting een erg mooi boek. Ook ga ik Heb je nou al een vriend? lezen (van de dames van Damn Honey), die nu ook in een nieuwe editie uit komt. Na de BOOS-aflevering over The Voice is duidelijk dat het probleem altijd bij de dader ligt, en het leek mij passend om een boek over feminisme te lezen. Ik denk dat elke man van dit boek kan leren en zichzelf er door kan verbeteren, dus dit boek pak ik in februari op.

Verder wil ik veel manga lezen. Zo ga ik het 25ste deel lezen van My Hero Academia. Het verhaal speelt zich nu af bij het einde van seizoen 5, dus ik ben bijna bij met de anime! Naar verwachting zal ik in februari nog nieuwe volumes in huis halen, dus hier ga ik snel mee verder.

Ik heb de manga-box van Demon Slayer, en momenteel heb ik elf delen gelezen en is het verhaal nu ongeveer gelijk aan het moment van de anime. Nu ga ik dus dingen lezen die nog niet zijn voorgekomen in de anime, dus ik ben heel benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren! In februari wil ik in ieder geval deel 12 lezen, maar wie weet dat ik nog meer volumes oppak.

Tot slot zijn de laatste afleveringen van Attack on Titan bezig, en wil ik daarom de manga nu ook gaan oppakken. Nu ik al zo veel weet over deze wereld, ben ik heel benieuwd wat voor hints ik allemaal ga oppakken als ik de manga ga lezen! Ik heb de eerste box met de eerste vier delen, maar het zou zo maar kunnen dat ik de rest van de boxen in huis ga halen (als het einde van het verhaal mij bevalt).

Dit zijn mijn leesplannen voor februari. Ongetwijfeld zijn er nog andere boeken die ik wil gaan lezen, maar dat zie ik tegen die tijd wel. Welke boeken wil jij de aankomende maand gaan lezen? Laat het mij weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.