To Be Read Januari 2019

2018 is bijna voorbij, dus het wordt tijd om weer een nieuwe To Be Read-stapel te maken voor de komende maand. In januari komen er veel toffe boeken uit, maar ik heb ook nog boeken binnen van afgelopen maand die ik graag wil lezen. Ik ga begin dit jaar wel knallen wat lezen betreft, want er wachten een paar pareltjes om gelezen te worden.

 

Voor Fantasywereld zijn er vier boeken die ik waarschijnlijk in januari ga lezen. Zo ga ik Sprookjes en Vertellingen van J.R.R. Tolkien lezen, nog meer verhalen over Middle Earth! Daarbij is Aartsrivalen (het tweede deel van Renegades) verschenen, dus deze zal ik ook gaan lezen. Hopelijk kom ik er snel aan toe, want ik kan niet wachten om dit verhaal te lezen!

Daarbij zal Showstealer binnenkort op mijn latje belanden, het vervolg op Showstopper. Hoewel ik niet heel denderend was over het eerste deel, ben ik wel benieuwd wat het vervolg in petto heeft. Deze komt dus hopelijk in januari aan de beurt! En het laatste boek voor Fantasywereld wordt De Nachtbrenger van Sabaa Tahir, het derde deel van Vuur en As. Ik vond de eerste twee delen fantastisch (hoewel ik wel mijn geheugen moet opfrissen over het verhaal), dus ik denk dat het derde deel ook erg goed wordt.

Het derde deel van Spellslinger is eindelijk uit, yes! Dit is echt een unieke, hilarische en bijzondere fantasyserie, Talisbinder ga ik waarschijnlijk verslinden. En kijk die toffe covers nou! Ik ben echt weg van deze serie (ik hoop ook nog wat speciale blogs eraan te gaan wijden), dus hier kan je nog veel enthousiaste dingen van verwachten.

Ik ben dol op de boeken van Rick Riordan, dus ik ben automatisch benieuwd naar boeken die hij zelf aanraadt. Hij geeft schrijvers die veel kennis hebben van een bepaalde mythologie de kans om hun boek uit te brengen via hem, dus Aru Shah is een verhaal waar Rick Riordan lovend over is. Die moet ik gaan lezen dus! Hopelijk kan ik het boek in januari lezen.  

Voor de rest staat Tijdbom nog ongelezen in mijn boekenkast, dus ook deze spannende thriller hoop ik snel op te gaan pakken. Tot nu toe bevallen de boeken van Joelle Charbonneau me wel, dus dat wordt vast weer een aangename leeservaring. Heb ik verder nog wat op het programma staan? Ja hoor! Zo komt het tweede deel van De Graces (Vervloekingen) uit in januari, een vervolg wat lang op zich heeft laten wachten. Nu is hij er eindelijk! De cliffhanger van het vorige deel was wel echt heel tof, dus ik moet gewoon weten wat er nu gaat gebeuren. En mocht ik nog tijd over hebben, ga ik het derde deel van Lux lezen. Ja, ik vind deze serie verschrikkelijk, maar het zo hard afkraken heeft wel wat (zo maak ik een podcast over deze boeken en maak ik veel Instagramstories waarin ik passages uit de boeken voorlees en afkraak). Wie weet kan ik in januari verder met de serie!

 

Zo, dit is mijn To Be Read voor januari. Weer een hoop boeken, dus ik hoop er veel van te lezen, maar het liefst alles natuurlijk! Welke boeken wil jij als eerste gaan lezen in 2019? Laat het me weten in de reacties!

1 reactie

  1. Misschien dat ik er dit jaar nog aan begin, maar het eerste boek dat ik in 2019 ga uitlezen is What if it’s us. Ik ben erg benieuwd

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.