To Be Read Januari 2020

Het nieuwe jaar komt eraan, dus het wordt tijd om weer een nieuwe To Be Read-stapel te maken voor de aankomende maand. Afgelopen maand wilde ik negen boeken lezen, waarvan ik er zeven had gelezen. In december las ik in totaal elf boeken, een prima aantal!

Wat de zee vertelt ben ik momenteel aan het lezen en wilde ik eigenlijk al uit hebben, maar dat gaat me denk ik niet lukken. Begin januari wil ik het verhaal uitlezen!

Het vierde deel van De beproevingen van Apollo wil ik hopelijk in januari gaan verslinden. Rick Riordan is een van mijn favoriete schrijvers, dus hopelijk ga ik hier weer enorm van genieten! Apollo vind ik ook een hilarische hoofdpersoon, je merkt ook zijn groei gaandeweg de boeken.

Als de nacht eindigt van Laura Diane wil ik ook maar al te graag lezen. Door haar Instagram en haar deelname aan de podcast I Write Better Than I Talk werd ik zo nieuwsgierig naar haar verhaal en de eerste reviews zijn al erg enthousiast! Het boek is ook niet al te dik, dus ik denk dat ik deze snel kan lezen.

De magische apotheek 2 is vast weer een wonderbaarlijk avontuur vol geuren. Het eerste deel was nog een redelijke introductie, ik denk dat dit deel stukke spannender gaat zijn met veel meer actie! De cover is ook echt een plaatje en het derde deel staat al op de planning om uitgegeven te worden, dus er is nog genoeg om naar uit te kijken!

Het kattenmannetje en andere sprookjes is een heel origineel, eigentijds en grappige sprookjesbundel waar verschillende illustratoren aan meegeholpen hebben. Erg verfrissende kijk op spreukjes, vol leuke grapjes en ideaal voor het hele gezin! Ook zal ik het vorige sprookjesboek recenseren, dus dan kan je van beide boeken weten wat ik ervan vond.

Tot slot heb ik nog wat graphic novels die ik ga lezen. Zo wil ik het vierde deel van Gung Ho lezen, een soort postapocalyptische setting die erg veel weg heeft van The Walking Dead, maar dan met nog engere monsters… Zeven magiërs lijkt me ook erg tof en ik wil Conquest een kans geven. Deze graphic novels zal ik recenseren voor Fantasywereld!

Volgens mijn eigen planning heb ik nog genoeg tijd naast deze boeken voor andere boeken, maar ik ga mezelf geen extra boeken opleggen. Mijn aankomende seminar wordt weer erg pittig, dus ik wil het liefst geen grote doelen opstellen wat betreft het lezen. Mijn blogmaand staat in ieder geval al mooi volgeboekt met vele recensies, dus ik kan nog een hele tijd vooruit! Mocht ik al deze boeken gelezen hebben, ga ik misschien wat boeken die een release krijgen lezen, of wat boeken die ik kocht van mijn boekenbonnen voor mijn verjaardag lezen. Genoeg te lezen in ieder geval!

Wat wil jij gaan lezen in januari?

2 reacties

  1. Ik heb het idee dat ik Als de nacht eindigt echt overal zie. Ben in ieder geval erg nieuwsgierig geworden naar het verhaal.

    1. Ja, hij is inderdaad erg populair! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.