To Be Read Januari 2021

Het jaar 2021 gaat bijna beginnen, en voor de eerste maand heb ik weer wat boeken op de planning staan. Een paar boeken die ik momenteel lees, maar ook een aantal nieuwe boeken! Het gaat een drukke maand worden op werk, maar afgezien daarvan hoop ik nog genoeg tijd te besteden aan het lezen. Genoeg boeken in ieder geval die ik kan gaan lezen!

Ik ben al een tijd bezig met Slapen in een zee van sterren, en het is me nog niet gelukt om het boek uit te lezen. Het is echt een epische science-fiction vol ruimteavonturen, maar het is zo’n dikke pil dat je deze niet zo snel uitleest. Ik ben nu op de helft, dus ik ga hard aan de bak om hem deze maand uit te lezen!

Ik kreeg voor Fantasywereld Renegades 3: Apocalyps binnen, het afsluitende deel van een superheldenboekenreeks! De eerste twee delen bevielen me wel, dus ik hoop dat dit laatste deel een geweldig slot gaat worden.

Het vierde en laatste deel van De nachtuilen gaat uitkomen in januari, deze ga ik recenseren voor Fantasywereld. Als ik hem snel binnen krijg, probeer ik hem nog in januari uit te gaan lezen! Deze serie is een hele unieke fantasy van een Nederlandse auteur die laat zien dat er in Nederland genoeg fantasytalent is. Kom maar op met dat laatste deel!

Het onzichtbare leven van Addie LaRue komt in januari uit en mijn fangirl heeft hem als e-book al mogen lezen. Ze is er heel enthousiast over, dus in januari zal ik de fysieke versie gaan lezen. Ik heb in ieder geval hoge verwachtingen over dit boek, V.E. Schwab schrijft echt fantastisch!

Dromendochter is het eerste deel in een fantasytrilogie van Laini Taylor en in 2021 komt eindelijk het laatste deel uit in het Nederlands uit met nieuwe covers. Ik heb de eerste twee delen in de oude covers, dus dat wordt tijd voor een re-read! In januari hoop ik in ieder geval het eerste deel te gaan herlezen.

Tot slot hoop ik dat Het boek der Heiligen binnen gaat komen, want dit Grisha-verhalenbundel kan ik recenseren voor Fantasywereld. Hij lijkt me ontzettend mooi, een prima toevoeging aan de Grisha-wereld met illustraties.

De afgelopen dagen lees ik telkens een manga van Pokémon Adventures: Diamond, Pearl & Platinum. Ik moet er nog twee lezen in januari, dus dat gaat met gemak lukken!

Tot slot wil ik, mocht ik nog tijd over hebben, verder in Sword Art Online. Deel 11 is inmiddels bijna uit, dus in januari hoop ik nog deel 12 te gaan lezen. Ze zijn vrij dun, dus dat zou moeten lukken als ik mijn andere boeken snel lees. We gaan het zien, en anders kan dit boek doorgeschoven worden naar een andere maand!

Dit zijn mijn leesplannen voor de aankomende maand. Genoeg te lezen dus, zo gaan we het nieuwe leesjaar met een knaller beginnen. Wat zijn jouw leesplannen voor de aankomende maand? Laat het me weten!

2 reacties

  1. Slapen in een zee van sterren heb ik al regelmatig voorbij zien komen. Voorlopig schrikt het aantal blz nog wat af. Misschien dat ik als het wat rustiger is na de examens een poging waag.

    1. Je moet er inderdaad wel de tijd voor nemen, haha! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.