To Be Read Januari 2022

We gaan bijna beginnen met het jaar 2022, en ik wil het jaar met een frisse start aan de slag met het tackelen van mijn To Be Read stapel. Ik heb weer een aantal boeken die ik in januari wil gaan lezen, dus die laat ik graag aan je zien! Hopelijk krijg jij daardoor ook weer motivatie om wat boeken uit de kast te pakken, want er valt genoeg te lezen de komende tijd!

Ik ben momenteel op de helft in Lore, dus deze hoop ik in januari uit te gaan lezen. Ik heb de limited edition met artwork, waar ik heel blij mee ben! De schrijfstijl is alleen iets minder pakkend, waardoor ik wat langer doe over het boek. Nu de tweede helft nog, dus dit boek gaat wel uit in januari! Mocht je fan zijn van Griekse mythologie, is dit boek echt wat voor jou!

Ik ben daarna van plan De Bronzen Stad te gaan lezen, hoewel er ook een readalong is die in februari begint. Waarschijnlijk maak ik alvast een flink begin en schrijf ik tussendoor mijn aantekeningen op zodat ik mee kan kletsen, want een readalong vind ik altijd heel leuk om mee te maken! Dit is een aardig dikke pil en ziet er schitterend uit, dus ik kan niet wachten om erin te beginnen.

Ik heb nu acht volumes gelezen van Demon Slayer, en in januari wil ik dit lekker doorzetten. Ik geniet enorm van het verhaal, en ik ben nu ook aangekomen op het punt waar de anime nu is. Nu kan ik zelfs vooruit lezen op de anime, en aangezien ik de hele collectie heb kan ik tot het einde doorgaan!

Afgelopen week kwam Bloed van Holly Black binnen, dus dit boek ga ik ook lezen. Alweer een prachtige limited edition, en dit keer vanuit het perspectief van een compleet ander personage. Die ga ik vast met veel plezier lezen, want ik kan geen genoeg krijgen van de faeries!

Voor kerst kreeg ik het tweede boek van The Dragon Prince, dus deze wil ik snel gaan oppakken. Het boek volgt het tweede seizoen van de serie, dus dan kan ik mijn geheugen volledig opfrissen.

Verder wil ik het derde deel van Heartstopper lezen, die komt namelijk in januari uit! Daarnaast wil ik beginnen aan het zevende deel van De Glazen Troon. Dit is de afsluiter van de boekenreeks, en ik heb hoge verwachtingen over het einde! Ik gok niet dat ik hem binnen een maand uit kan lezen, maar ik wil wel een eind vooruit komen.

Dit zijn de boeken die ik aankomende maand wil gaan lezen. Er komt vast nog meer aan, maar dit zijn in ieder geval de boeken waar ik mij op wil focussen! Wat zijn jouw leesplannen voor het begin van 2022? Laat het mij weten in de reacties!

1 reactie

    • Piet Bobbel op november 21, 2022 om 9:06 pm
    • Reageer

    Veel leesplezier alvast. Die boeken van The Dragon Prince, zijn dat leesboeken of graphic novels (strips)?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.