To Be Read Juli 2019

In juli heb ik vrij, dus ik ga proberen zo veel mogelijk te lezen. Een aantal boeken waren binnen gekomen, dus ik wil hard aan de slag om deze allemaal te lezen. Ik had vorige maand alle boeken uitgelezen die ik wilde lezen, behalve eentje, maar daar ben ik al in begonnen.

 

Mortal Engines is nu compleet, want het vierde deel is nu uit! Deze is stukke dikker dan de vorige boeken, dus er zullen genoeg avonturen zijn in dit slotdeel. De covers zijn in ieder geval schitterend zo bij elkaar, nu maar even zien hoe dit avontuur afloopt!

 De Nachtuilen is een Nederlandse fantasyserie en voor Fantasywereld kan ik het derde deel lezen. De eerste twee delen hadden mijn verwachtingen overtroffen, dus ik hoop dat ik ook enorm geniet van Het hart van de tijger.  Evermore had ik gekocht tijdens Yaltival, maar ik ben er nog niet aan begonnen. The Awesome Book Club heeft deze zomer een online leesclub waarbij ze dit boek bespreken, dus daar wil ik aan meedoen! Dan kan ik eindelijk dit tweeluik uitlezen. 

Break a Leg is het vervolg op Truth or Dance en ik kijk hier al een tijdje naar uit. Zeker door de leesclub bij de bibliotheek in Rotterdam met Chinouk werd ik nog enthousiaster voor het vervolg. Wie zou Truth or Dance zijn? Ik hoop dat ik het met mijn Sherlockskills kan raden… Ik ben er nu al in begonnen, dus er is een kleine kans dat ik het boek uit heb voordat juli begint.

Voor Fantasywereld lees ik de nieuwe serie van Julie Kagawa. Het tweede deel is binnen gekomen, dus deze wil ik in juli gaan lezen! De Japanse mythologie vind ik erg interessant, maar soms is het wel iets te veel van het goede en valt Kagawa vaak in herhaling.

Voor Fantasywereld lees ik ook Het omgekeerde van altijd, een boek dat me al een tijdje aansprak. Nu heb ik hem gelukkig, dus deze wil ik ook in juli gaan lezen!

Contender is de nieuwe serie van Taran Matharu, een legendarische fantasyschrijver als je het mij vraagt. De Summoner-reeks heb ik echt verslonden, dus ik ben erg benieuwd naar deze serie, die zich afspeelt in een planeet vol dinosauriërs en mensen uit verschillende tijdperken die erheen zijn gebracht.

Ook ga ik het vervolg van Gewist lezen. Teri Terry heeft een hele pakkende schrijfstijl en ze maakte me door het einde van Gewist erg benieuwd naar Gebroken, dus ook deze ga ik oppakken in juli!

Voor Fantasywereld ga ik ook het eerste deel in de tweeluik Ashan recenseren. De cover vond ik echt verrassend mooi, dus deze wil ik zeker een kans geven! Ik heb wisselende ervaringen met fantasy van Nederlandse bodem, maar ik hoop dat dit een aangename ervaring gaat worden.

Tot slot heb ik nog wat graphic novels die ik ga recenseren voor Fantasywereld. Zo kreeg ik het tweede deel van Sangre, een luguber maar heel tof verhaal van een bijzonder meisje met bepaalde gaven.

Ook lees ik nog twee delen van een Minecraft-graphicnovelserie en ga ik Mausart oppakken (jemig wat een hilarische woordspeling).

Dit zijn de boeken die ik in juli wil gaan lezen. Negen boeken, vier graphic novels. Het zijn er een hoop, maar met de vakantie kan ik hopelijk wel een aantal boeken uitlezen. We gaan het zien! Welke boeken staan er bij jou op de planning? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.