To Be Read Juli 2020

In de maand juli hoop ik te gaan afstuderen, maar hoop ik ook weer wat mooie boeken te gaan lezen! Ik heb weer wat boeken gekregen, maar hoop ook nog wat zelf gekochte boeken te verslinden. De vorige maand las ik vijf van de tien boeken die ik wilde lezen, maar dat kwam vooral door boeken die later of nog niet binnen kwamen. Bij de meeste boeken heb ik een Bazarow-link geplaatst. Via deze site kan je boeken bestellen waarmee je de boekhandel steunt, en geef je mij (zonder dat je er extra voor betaalt) een kleine bijdrage als je wat boeken in huis haalt.

Uitverkoren is het nieuwe boek van Veronica Roth en ga ik recenseren voor Fantasywereld. Ik ben erg benieuwd naar haar nieuwe boek, want het gaat over superhelden die ook rond mijn leeftijd zijn.

Quotum is een boek met een heerlijke cover door de sprayed edges. Van een Nederlandse auteur, het lijkt me echt een spannende dystopia waar je u tegen zegt! Ik ben er momenteel al mee bezig, en ik vind het een heel realistisch en spannend verhaal. Tot nu toe echt een aanrader voor de liefhebbers van de boeken van Mirjam Mous!

Taran Matharu’s tweede boek in zijn nieuwe serie The Contender is ook binnen gekomen. Het eerste deel wist me nog niet volledig te pakken, maar ik denk dat het tweede deel weer een hele andere kant op kan gaan. De hele wereld die Taran heeft bedacht is erg intrigerend (vol met dinosaurussen en verschillende culturen uit oude tijden).

Het geheim van Edison is het tweede deel in de Accelerati-trilogie en lijkt me zo leuk! Het eerste deel zat vol wetenschap en eigenzinnige personages, met een heerlijke spanningsopbouw. Ik wil zeker weten hoe dit verhaal vordert, dus in juli hoop ik dit boek ook zeker te lezen.

Dit is ons verhaal lijkt me een spannende YA-thriller (van een auteur die naar mijn idee alleen van de romantische verhalen was), dus ik kan niet wachten om te zien waar dit heen gaat!

Tot slot nog het tweede deel van The Witcher, die moet ik nog steeds uitlezen! Alle verhalen van Geralt zijn heerlijk om tussendoor te lezen, maar ik had even een kleine leesdip door de drukte de afgelopen maand. In juli hoop ik hem wel uit te gaan lezen!

Zes boeken die ik wil gaan lezen in juli. Een bescheiden aantal, dus met een beetje geluk kan ik er nog meer boeken aan vastplakken. We gaan het zien!

Welke boeken wil jij gaan lezen aankomende maand?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.