To Be Read Juli 2021

Een nieuwe maand komt eraan, een maand waarin ik hopelijk veel zomerse avonden heb waarop ik op mijn balkon een boek ga lezen. Ik had nog 1 boek en een paar strips waar ik nog niet aan toekwam in juni, maar die hoop ik op te gaan pakken in de aankomende maand! Lees snel welke boeken ik op de planning heb staan.

In juni had ik het vierde deel van De magische apotheek gelezen, en nu ga ik graag verder met de serie. Het vijfde deel staat al klaar om gelezen te worden, dus die lees ik sowieso uit!

Helderwitte macht is een boek in het Schaduwjagersuniversum met Alec en Magnus Chase, dit tweede deel zorgt weer voor nieuwe avonturen tussen het stel. Ik ben erg benieuwd!

Voor Fantasywereld lees ik een fantasyserie die invloeden heeft uit Japanse mythologie, het tweede deel is nu ook uit! Deze ga ik dus ook lezen, en ben erg benieuwd wat ik er allemaal in ga tegenkomen.

De afgelopen maand kocht ik drie manga van My Hero Academia. Het zesde deel scheen haast niet meer te verkrijgen zijn, maar de Donner had een hele lading ingekocht, waaronder het zesde deel! Ik heb meteen een slag gemaakt en drie nieuwe delen gekocht. Die ga ik verslinden, en daarna snel verder mijn collectie uitbreiden!

En verder? Ik laat me verrassen door nieuwe releases, en hoop ook boeken op te pakken die ik de afgelopen maanden nog niet kon lezen, zoals een paar strips/graphic novels en andere YA-boeken. Genoeg te lezen, en dat gaat hopelijk ook gebeuren met dit lekkere weer!

Wat zijn jouw leesplannen voor de aankomende maand?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.