To Be Read Juni 2019

De maand juni komt er weer aan, welke is volgepropt met het lezen van toffe boeken. Het wordt een hectische maand, want ik ga verhuizen en heb mijn allerlaatste tentamen van mijn bachelor. Eerst nog even terugblikken naar mei. Ik wilde acht boeken lezen in mei, maar twee ervan heb ik niet kunnen lezen. Ach goed, die komen er wel!

 

Ik wil beginnen met Zonderling, een nieuwe serie van Laini Taylor. Ik heb al eerder haar boeken gelezen en ik vond die erg goed, dus ik ben erg benieuwd naar deze serie. Hij heeft ook een prachtige cover, dus ik heb hoge verwachtingen.

De vorige maand was het niet gelukt, maar in juni ga ik proberen om Koningin van Lucht en Duisternis te lezen. Dit is een flinke dikke pil, maar ik hoop gaandeweg de maand het boek te lezen. Cassandra Clare weet deze serie wat uit te melken, maar als ik eenmaal begin vind ik het ook weer erg fijn.

De magische apotheek is een kinderboek, maar lijkt me echt heel leuk! Kinderboeken af en toe lezen vind ik heerlijk, dus ik hoop ook zeker te genieten van dit boek. De cover is in ieder geval een plaatje!

De geur van groen lijkt me een bijzonder verhaal. Ook is hij volgens mij snel uit te lezen, dus deze ga ik aankomende maand zeker verslinden.

Een ander boek dat vorige maand niet was gelezen, is De laatste zes. Ik hoor al veel goede verhalen over dit boek, dus deze zal ik recenseren op Fantasywereld.

Daarnaast ga ik ook Verschijning recenseren voor Fantasywereld. Zo tof dat verhalen van boekbloggers worden uitgegeven! Nog meer Nederlands schrijftalent is mooi meegenomen, ik ben benieuwd wat dit boek in petto voor me heeft.

Zes boeken dus, hopelijk ga ik dat halen! Welke boeken wil jij sowieso gaan lezen de aankomende maand? Laat het me weten!

1 reactie

  1. Ik begon gistermiddag in de geur van groen en gisteravond was die alweer uit. Dus ja, is snel te lezen.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.